Чачанизација

1. Ajmooooooo, ko dolazi? :))

2. Znaci sutra u 10 kod Mancule, jos jednom za sve zainteresovane.:)

3. Bilo sinoć okupljanje, a niko da napiše utiske, c, c, c...

4. Mora da vam je bilo do jaja, cim ovoliko pisete utiske...

5. I ne, nisam iz Cacka. Ovde pisem samo zato sto nema suboticana da naprave okupljanje. lolol

6. Pa de ces nego kod nas? Cacak i Subotica blizu pa ti najpogodnije.

7. Baš to. Pešes minuta kolima.

8. Pišite vi i na temi Subotica, možda je neko od "naših" vidi, pa se udostoji da se javi.

9. Ma bilo je ludo i nezaboravno...:D

10. Naci sledeci put idemo u kafanu tipa Radisinu da se deremo na mikrofon u stanju vrste otkovanom i da posle upadnemo u kanal tipa smrdljivi lokacija Breg tipa Suvi.

11. hhahah mogli bi i kod Voja

12. Pa da nas istera ko onomad...:))

13. Ne znam sta je bilo onomad, otisao sam ranije :)

14. Pa zatvar'o čovek, a mi se pravili ludi. :D

15. Jbg, mora se pruzati otpor do nekle...:)

16. Ovde pisem samo zato sto nema suboticana da naprave okupljanje.

Наводно влада нека нетрпељивост Чачак-Ужице, а ја за пола сантиметра нисам једног из Суботице сабиЈо ногом углаву.

17. da malo ozivimo temu

18. Evo da priložim i ja. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.