![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Normalno, ali je smradno držati pridike drugim što ovo ili ono rade.
Jednostavno se ne možeš ponižavati toliko kao što mi radimo jer to država ne radi, to rade marionete, a mi imamo klasičnu marionetsku vlast. Naravno da smo umorni kao narod i kao država od ratova i štrajkova i svega ali nemoj mi pričati bajke jebote, nisam baš toliki papak, kontaš Roki?
:nadam se da kontaš da se ne obraćam tebi:
Где оно крава проводи своје пензионерске дане? :Д
ЛМ, ја бик пре реко да нас је запад отписо збогте несрећне епизоде.Добро, можда не они који вуку конце, али свакако њиова јавност.
Tamo gde je trebao i Mladić, ali jok- njemu treba ofiranje po Srbiji.
Provodi u zemlji koja ne jebe Haški tribunal, zato što je velika i puca joj kurac.
I oni. A nama to ni danas nije dovoljno nego nastavljamo s jugonostalgijom i pičkom materinom.
Nije Rusija nikakav društveni parazit nego obična država, meni makar bliska i vazda će mi biti draža njihova i muzika i umetnost nego kaubojština.
jedina smo zemlja gde je pripadnica zenskog pola iz rusije sinonim za kurvu...Nego eto po prici od ljudi koji su godinama ziveli tamo saznah da su ruskinje prave dame i gospodze...
Jebala ih jugonostalgija i plačipičkanjenje za 'Jugom' smrdljivom, pokenjam im se po Baščaršiji a ispišam po hrvatskom primorju i sarajevskim jutrima. Jebo' ih fašista Dino Merlin i SS- ovka Tereza Kesovija.
@ Warner von Latinische Ја када сам био међ васколиким Русљем в големом граду Петра цара и севаста, када сам рекао да сам нга Сербисе, гледали ме као да сам луд. Мислили људи да су Срби воће. Да ти није ортак упао међу неке великоруске националисте тамо?
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Russian%20Bride
Ја сам мислио да је код нас то посебно место заузето за Молдавке.
ma jok gm Pazova vrvela od ruskinja ranih devedesetih......
Evo smislih jednu rusofilsku
Zove se: "for love's sake" ili "ради любви"
Otkad bejah mali učio me tata
Da kunem se samo u Rusa, mog brata.
Zapitah ga tada – objasni mi tata,
Šta će reći bata, što rodila ga mama.
Jebeš tog ludaka - pojasni mi tata –
Glavom mu se motaju drugačije teme.
Ameriku snuje, Rusa ne svojata,
Da nam nije tebe zatro bi nam seme.
Od Ivana Groznog do Putina Silnog
Rusko srce gromko za slobodu kuca.
Od prospekta Nevskog do leda Sibirnog
U votki se davi kad gladan ne grca.
Kad razveže Tolstoj na iljadu strana
Vidiš šta je pravi, sirov život sine.
Sve junak do junaka, za nepravdu brana,
A ne ko tvoj bata, još mu brišem sline.
Na Šešelja pljuje, Čedu oće glasa,
Evropa mu sveta, na paradi šeta.
Izrod pravi on je pilećega stasa,
Odreko sam ga se, od njega samo šteta.
Spasi čast nam sine obraza nam srpskog,
Ne daj da ti truje bistru glavu svako.
Kog čuješ gde pljuje tvoga brata ruskog,
Preseci mu grkljan, nek crkne polako.
I upamti savet tvoga oca starog,
Srbina se čuvaj, a u Rusa uzdaj.
Tvoj je božji provid Konuzina nalog,
Čim ljutit zaište odmah njemu guz daj.
Otad slušam zavet moga oca starog,
Brata svog rođenog – Srbina – prezirem.
Uz Moravu naftovod, u dupetu rog,
Ja pijan od ljubavi od zapada zazirem.
Тешко оном кога Грк храни, а Рус брани..
Тешко оном ко чека да га било ко храни и брани.
Амено, ГМ, амено.
Сасвим могуће, навијачи су неки, ишао с њима на утакмице Нижњег Новгорода и хасао прасећину с њима. Што је најјаче, ортак је Маџар.
едит: лолололоо
Srbina se čuvaj, a u Rusa uzdaj.
Tvoj je božji provid Konuzina nalog,
Čim ljutit zaište odmah njemu guz daj.
Meni nekako bliži pravoslavna braća Makedonci njihova kultura, muzika i umetnost, dal zbog geografske blizine ili zbog dobrih pičaka jebem li ga :)
Примећујем да у последње време формирам поприлично радикалне ставове по неким политичким питањима(локалним наравно, што наравно нема никакве везе са радикалном странком јер не пратим деловања наших политичких странака).
И слажем се донекле са оним Конузином.
Кад си нико и ништа(СРБИЈА!) и када ти гола егзистенција зависи од гузења пред великим силама, онда бирај страну и нагузи се у стилу врлдклас спонзоруше. Не шарај, јер онда постајеш обична дрољетина (СРБИЈА!) коју ће сви да карају и зајебу. лоло
Kad se Konuzin dere, to je skandalozno, a kad Merkelova dođe da čupa uši, onda mora da se ćuti... Ili kad KFOR puca na Srbe. Elem, ako ćemo da postavimo situaciju tako da nam Rusi nisu prijatelji, onda bi moralo da se zaključi kako su nam Nemci najcrnji mogući neprijatelji, genocidni militaristički nacistički gadovi. Ali sad mora da se liže nemačka i američka guzica, takve su istorijske okolnosti, jebi ga, a kako im se lakše dodvoriti nego lanuti malo protiv Rusa... A istorija? Činjenica da smo pod Turcima uspeli da zadržimo kakav-takav kulturni kontinuitet zahvaljujući ruskoj pomoći, sveštenicima, knjigama i učiteljima - ne znači ništa. Činjenica da su Rusi u Ukrajini formirali dve teritorije za Srbe, primajući ih kao naseljenike, da budu slobodnjaci, bez feudalne obaveze - ne znači ništa. Činjenica da se Rusija u 18. i 19. veku zalagala i kod Habsburgovaca branila interese naseljenih Srba u Austro-Ugarskoj - ne znači ništa. Činjenica da Srbija nikad ne bi bila uspela da izvede ustanak i ostvari nezavisnost od Turske bez Rusa - ne znači ništa. Činjenica da su jedini Rusi od svih evropskih naroda uvek ratovali na istoj strani na kojoj i Srbi - ne znači ništa. Činjenica da nikad nisu ratovali protiv nas, napali nas, zabili nam mučki nož u leđa - ne znači ništa. Bitno je da su danas Nemci u Evropi glavni i najjači, a Rusi su loše društvo, u kojem ne smemo da budemo viđeni ukoliko želimo da postanemo deo veličanstvene Evropske Imperije.
http://www.flagsofallcountries.com/Ex-USSR/URSS/china3.gif
Ne serite po istoku. S te strane Sune dolazi.
И Рује би могле мало да се култивишу. Не пролази више тај Хрушчов-ципела о сто-наступ тако добро. Мало да се угледају на оног соросевског љигавца, Вејводу. Кад би преузели тај "на фињака"-наступ, где би им био крај... Могли би много више својих интереса да обезбеде. Очигледно је да људи више воле ту опцију.
Као да је неки квалитет бити дволични лажљивац... Па и Швабе имају тај насилнички приступ, само се не деру у првим фазама потчињавања, већ нељубазно прете, а деру се кад ти стану чизмом за врат.