Русија: Друштвени паразит, или само стереотип?

1. Rusi, pravoslavna braca.... Pomagali su kada su mogli i kada im je to bilo u interesu. Mi smo previse slabi da bi nas Rusi uvijek podrzavali. Nece oni nikada se suprotstaviti drugim silama samo zato sto smo braca. Uvijek prvo treba gledati svoj interes... Ne treba ocekivati uvijek pomoc od Rusa, bilo je vremena kada ni Srbi Srbima nisu pomagali...

2. Saće naša pravoslavna braća Putin i Medvedev oštro da osude pucanje i nasilje KFORA nad Srbima na Kosovu.

3. Волим Руску културу, уметност, производе и тако то, иако нисам русофил... Али тако су ми се згадили због оног амбасадора, да ћу морати да их хејтујем неко време.

4. Волим Русију али ипак њихова политика је увек била другачија, али народ веома ценим.

5. Дефка на ту тему, моја, мало ћу се рекламирати.

6. Али тако су ми се згадили због оног амбасадора, да ћу морати да их хејтујем неко време.

Meni je onaj ambasador ispao lik u odnosu na one naše pizde i na one usiljene osmehe koji su došli da nas bičuju.

7. Ма они наши нису ни вредни помињања, али нема ни он шта да се јавља. Њихова дела говоре више него речи. Пу мајку им, кад су нам највише требали оставили су нас, а увек смо их гледали као богове, и сад су се још дрзнули да траже нешто и да серендају. Мада и ми смо говна сами по себи.

8. Ni ja ih ne volim jer su nas mnogo puta sjebali žešće. Jebiga, možda čovek jednostavno ispizdeo kada je video kolike smo ljige.

9. Jebiga, možda čovek jednostavno ispizdeo kada je video kolike smo ljige.

Могуће, јбг, можда је лик стварно из душе то рекао, али оно... Политичар је то, немају они душу.

10. Mada i to što kažeš, možda ponovo preko naših leđa gledaju da naprave neko novo sranje.

11. Не знам ко је гори, људи који су русофили и гаје неку претерану ирационалну љубав према Русији, позивајући се на ''чињеницу'' да су Руси Србима некаква браћа, или русофоби који се нон-стоп позивају на то што нас је Русија тад и тад ујебала.

Земља као и свака друга економски моћна земља, треба сарађивати с њом, као и са остатком света. И наравно, баталити патетику о братству и сл.

12. НАС И РУСА 300 МИЛИЈОНА!!!

13. Džimi, nema tu patetike nego se narod kao narod uzajamno gotivimo. Znam iz iskustva jer je interesantno koliko su oni upoznati sa situacijom kod nas. Ali jebiga, sad što smo njihovom državnom vrhu služili kao topovski meso i što su brisali patos sa nama, to je stvar koju ne treba zaboraviti i zbog koje treba biti oprezan. Ali najgore je to što su nama svi drugi braća osim nas samih, zato i jesmo bušan kurac.

14. Džimi, nema tu patetike nego se narod kao narod uzajamno gotivimo. Znam iz iskustva jer je interesantno koliko su oni upoznati sa situacijom kod nas. Ali jebiga, sad što smo njihovom državnom vrhu služili kao topovski meso i što su brisali patos sa nama, to je stvar koju ne treba zaboraviti i zbog koje treba biti oprezan. Ali najgore je to što su nama svi drugi braća osim nas samih, zato i jesmo bušan kurac.

Е то, то је моја поента била, бра'о Роки.
    Рекох, мене генерлно не занимају превише, али они би да се јебу а да им не уђе. Да нам буду најбитнији партнери а да ништа не дају. Па јеб'те се мало. То је оно што ми смета код њих.

ЕДИТ Мада руку на срце, ми не можемо бити сигурни како наши политичари раде. Можда су они главни и једини проблем у целој причи.

15. Saće naša pravoslavna braća Putin i Medvedev oštro da osude pucanje i nasilje KFORA nad Srbima na Kosovu.

A šta bi trebali? Da ratuju zbog nas? Ušli su jednom u rat zbog nas, malo li je? Ovakvih sitneži od naroda imaju oni koliko hoćeš.
    Uvek će mi biti bliskiji no ijedan drugi narod, politika je drugo. Uvalimo se sami u sranja pa hajd onda- gde ste Rusi?
    Da nije Milošević i njegova krava od žene svojevremeno podržao pučiste komunjare možda bi nas i više podržavali i na državnom nivou, ovako- ko smo mi koji kurac?
    I taj ambasador koga pljujete ovde, lik je branio i popizdeo na krajnje provokativno pitanje o NJEGOVOJ zemlji, što nije taj novinar mangup pa ne upita američkog ambasadora KOJI KURAC VI GOSPODINE RADITE PO SVETU? Sme li iko tako nešto pitati bilo kojeg američkog šupka koji dođe u Srbiju.
    Ja bih mu to isto rekla. Ende.

16. РУСИ БРАЋА, ПУТИН БОГОТАЦ!

17. Svi vi koji ste iz Srbije, živite u Srbiji, Srbi ste a gade vam se i slično ljudi koji vole Ruse eto tek tako, prvo sebe zapitajte da li biste vi išli na primer ratovati sutra za Republiku Srpsku koja je krcata Srbima, dakle istim ljudima kao što ste i vi. Jok mori, normalno da nećete. Što bi se i Rusi cimali za Srbiju kad naš predsednik poručuje da smo mi otvoreni za dijalog i da šta god da se desi mi nećemo posezati za silom. Pa to nema u pički materinoj.
    To međunarodno pravo još videlo nije. Mislio on ili ne mislio ratovati takve stvari se jednostavno ne govore. Pa ko će te poštovati jebote kad ti kažeš da ćeš isključivo svirati hipi pesmice tražeći dijalog?
    I sad nam Rusi krivi? Rusija je druga država, gospodo, mi imamo svoju i red bi bio da se brinemo o njoj. Mene je sramota da mi rođeni brat da teglu ajvara a da mu ja ne uzvratim makar nečim, a ne da očekujem da me on izdržava vasceo život.
    Jesmo govna od naroda, pu!

18. Ортак ми је већ скоро 2 месеца у Русији (Москва, Ст. Петерсбург, Нижњи Новгород, Казањ) и каже следеће:
    Руси нас стварно воле и одушеве се кад чују да си из Србије (пријатно се изненадих) и сви су га лепо угостили.
    Поред тога, каже да је осећај као да је дошао у Северну Кореју. Ишао је по Јевропи, али није видео затворенију државу од Русије. Све пише на руском, возови, аутобуси, станице, пића руска, руска храна (није могао пицерију да нађе!). Ретко ко зна икоји језик осим руског, скупили се, свирају гитару и певају, само руске песме, таман посла неко да зна ишта друго далекобило. Москва и Петерсбург дојаја, али остало је све распад који варира од типа Ваљева до Бруса.

19. Aurora možda je ljudima lakše da izigravaju mirotvorce nego da priznaju da su pizde. Ja sam 80km od granice sa Kosovom, doduše vazdušnom linijom, ali sasvim dovoljna razdaljina da je dobar pešak pređe... Pa u relativno kratkom roku. Žalosno je što većina ljudi ne znaju da se kuća ne brani na pragu, a mi to upravo radimo, čekamo 'velikoilire' da nam dođu. A doći će kad- tad, nije isključeno i do Beograda, i neće nositi cveće u ruci.

20. I šta je tebi tu čudno, latinac?
    Tu su državu toliko puta kroz istoriju napadali i atakovali na nju da je zatvorenost svakog tipa mehanizam kojim su se očuvali kao narod.
    Pošto živiš u Vojvodini trebao bi znati da je jezik.način i to jedini način na koji npr. Mađari čuvaju svoj nacionalni identitet jer ih je malo i nemaju ništa drugo.
    I promenite naziv teme. Ne kontam ni po čemu po čemu bi, barem dosad, u istoriji Rusija /ne računam SSSR/ bila društveni parazit.
    Društveni, svetski parazit je smrdljiva Amerika od dana svog postojanja pa do ovog momenta i to će nastaviti da bude sve držeći ostatku sveta pridiku o demokratiji.
    Kak'a kurac demokratija, sjebali su planetu svojom berzanskom ekonomijom, ratovima i demagogijom.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.