Prijava

Ne radi se o plusevima gambi(bar kod mene), nego o tome što mnoge definicije prođu nezapaženo u gužvi definicija.

upravo tako, draže mi 75:65 nego 23:2

Fora je u tome što neki autori imaju više inspiracije od drugih. Zašto na primer da zabraniš Motiki da piše, kad je liku skoro svaka definicija do jaja, zbog nekih nubova koji že ionako da napuste sajt zato što ih napušavaju u komentarima.

Glupo je. I da nema ograničenja većina članova bi pisala 2-3 definicije dnevno maksimum, jer se brzo zasitiš. Problem velikog broja definicija uopšte nije zbog toga što svi mogu da pišu po 5 defki dnevno umesto 2, nego u tome što po dve napiše dvesta različitih članova.

A i to meni uopšte nije problem, broj definicija. Problem je što su sranje uglavnom.

па ја не знам јел та популарност по просеку или по укупним плусевима или шта?
Јер ако се гледа просек, то значи да неко ако напише дефиницију на коју добије 1000 плусева и 300 минуса, може слободно да обрише све остале и да буде најпопуларнији са просеком 700. Ако остави још једну са нпр. 60:10, њему ће просек драстично опасти, биће 375 (јер колико капирам просек је (збир плусева-збир минуса)/број дефки).
тако да је онда веома битно колико ти људи да оцену.

Mućni malo glavom pa ćeš ukapirati.

ја мућкам ал ми не иде

Ali na jednu Motikinu dođe 20 retardiranih. Ko će to da čita?

Мотика има смарачке дефиниције. Ал' ко вели, воли човек да пише... И зато рекох да лимит треба да се повећава, односно смањује, по броју написаних дефиниција, а не по популарности, као што је Стефан предложио.

stajo ne spamuj upozorenjima o spamu

Јебем га што , али десило се нешто за шта сам мислио да се ниакда неће догодити , изгубио сам инспирацију.Да ли је то само тренутно стање или су све теме исцрпљене, не знам.....знам само да сам пуко у последњих месец дана у дефинисању....

у пролазу не спамуј упозорењима о упозорењима о мом питању које није спем него питање :) мућнух, гледа се оно збир гласова јел да

evo zasto sam poceo da se sprdam tema se pretvorila u raspravu o tome kako ovo popraviti sto nije bila prvobitna ideja teme

I da nema ograničenja većina članova bi pisala 2-3 definicije dnevno maksimum, jer se brzo zasitiš.

tacno tako al ipak mislim da ne bi bilo lose ograniciti broj definicija za novajlije posto novajlije se iznerviraju kad im obrisu definiciju i onda pocnu da spamuju raznoraznim glupostima da novajliji daju jednu u 12 sati za tih 12 sati bi se oladili i pokusali da naprave bolju

A i ovako im pobrišu vnuga i isti kurac na kraju. Laganini, bre.

правилник и ограничења за новајлије!! правда за новајлије

aHman...jel vam onaj Aleksandar Stanojević rod, on uvek tako nešto: "Draže mi je 4:3, nego 1:0" :) jbg, meni se ne čita više, jer je sad ovaj sajt FORUM, i ajd zdravo...

E, da..."Dnevne odabrane" bi mnogo pomogle takmičarskom duhu, kao i bolji stav moderatora, na šta vam bre ovo liči da menjate čoveku naslov teme? Pa kažite lepo: Ne slažem se, glupa tema, ili ne čitajte...jebem ti moć, da ti jebem moć (nekolicina moderatora mi je pomoglo i ispravljanju nekih defki, a svi prošli i dosadašnji da moj profil bude ovakav, i uvek ću da ih pohvalim kad treba, ali i da ih prekorim kad treba, ako grešim, nek oproste...)

meni je oko 19 cm...i pre i posle uvođenja nove vukajlije...
šalu na stranu, i meni je pao prosek, čini mi se i da ima manje defki koje možeš da vidiš u gornjem desnom uglu, sad ih je 12, valjda ih je bilo više pre, jebem li ga...i to utiče na opadanje proseka isto..

Realno, kojekakva sranja od postera su ''odabrani''.

е слажем се.

Za definicije: Bolje je, valjda, da stavis neku definiciju izjutra, tad se ne stavljaju mnogo definicija, mozda 5 na sat vremena, i onda autori koji su online, gledaju od prve do cetvrte strane, i vise dobijes pluseva.

пази фору.. е а баш се питах јел има везе кад је лансираш, ја као дебил без тактике до сад

ахаха која фора, сад се променило време па цитирах пост испод мене...

Realno, kojekakva sranja od postera su ''odabrani''.
Za definicije: Bolje je, valjda, da stavis neku definiciju izjutra, tad se ne stavljaju mnogo definicija, mozda 5 na sat vremena, i onda autori koji su online, gledaju od prve do cetvrte strane, i vise dobijes pluseva.
A kada stavis popodne defku, ili uvece, ona se stopi sa ruljom i ostane ti sa skorom 5:2 i usere ti prosek.
Odabrane definicije su solidne, tu nema dileme, nadje se neka losa, al' dobro.
U zadnje vreme ne dobijam nesto inspiraciju, ne znam jel' to zbog manjeg proseka, il' zbog cega je..Cet-forum-Zdravo djaci..