Koliki vam je od uvođenja nove vukajlije

1. У константном је порасту.

2. Sve što raste, 'telo bi da raste... Neka raste, i treba da raste...

3. Hahahha. okrenuli ste tematiku ka dvosmislenom mišljenju o polnom organu, HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHA genijalno, ne pamtim kada sam se ovoliko smejao, meni ovo nikada ne bi palo na pamet.... :D :D :D :D XD i svi ostali smajliji

4. Nikada mi nije bio nešto naročito veliki. Nemam običaj da ga gajim i podržavam, kažu da je to loša stvar. Znam da je nekim ljudima izuzetno golem, i žao mi ih je. Nikada neće naučiti šta je to poštovanje prema drugima i nikada neće biti voljeni. Taj ego je baš zajebana stvar.

5. Hahahha. okrenuli ste tematiku ka dvosmislenom mišljenju o polnom organu, HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHA genijalno, ne pamtim kada sam se ovoliko smejao, meni ovo nikada ne bi palo na pamet.... :D :D :D :D XD i svi ostali smajliji

Strajo budalo

svi smajliji

6. Od ovih promjena 10 u 'ladnoj vodi i ponosim se time. U vrućoj vodi 13 čime se takođe ponosim.

7. Izgleda da se Vukajliji smanjio. Nije statistika, ali je zapazanje koje lako moze da se statisticki uredi.

Dok je bio stari Vukajlija dnevno je bilo 330-380 definicija, a "pod" novim Vukajlijom 250-320 dnevno. Da li je to zbog aktivnijeg grobarskog rada ili je genijalna i mastovita kreativnost autora opala.

To bi moga samo neki moderator da razjasni.

8. Groblje je poraslo.

9. Морали смо да откупимо још две њиве, толико немамо где да сахрањујемо.

10. Znaci mortalitet u Republici Vukajlija je u porastu. Dobro, zapravo nije dobro, ali sta ces smrt je sastavni deo zivota.

11. Smrt je za pičkice. Ja nikada neću umrijeti, buhahahahahahaha!

12. Ne znam kad je neko prijavio plagijat ili krš od defke. Ne stižete, jer je Kaizen nabavio bič pa samo šiba. Ni onu kiflu ne stignemo pojesti.

13. Ja cu da otvorim temu Carstvo Vukajlija, kaizen faraon, moderatori vracevi, svestenici, vidari i generali, a autori robovi na izgradnji piramide. Svaka definicija jedan blok.

14. u kostantnom je porastu..sve sam manje ovde pa onda imam vremena za obavljanje bračnih dužnosti...

15. Može Virtua! Odavno nije bilo neke nove teme. A čim spomeneš piramide, tu su i masoni i - zabavi nema kraja. :))

16. E da,modovi skreću na zajebanciju...jebiga,moraju,gazda bije šibom....

17. da pocnem imam dva od +19
    jedog od +15 a ostali su oko +10

Da se zna ko ovde ima jednog a ko vise komada

18. dusane1001 ti otvorio temu pretpostavljam sa namerom a sad se sprdaš, kad kreneš bolje nastavi u istom ritmu

19. ja sam hteo samo da vidim koliki je postao prosek a sve krenulo u smeru "necemo ovako da se igramo" jebi ga

20. pa zato ti i kažem, ne nadovezuj se onda i ti...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.