Užice - zabranjen ulaz Čačanima

1. otkud bi inace bilo toliko fora na sajtu, da ih mozda grebici nisu smislili?

Jok, ti si...:D

Ma piši, bole me brige.:)

2. Ej bre, smanji doživljaj, ti si u Čačku na sigurnom, ja sam ovde. Ček da dodjem, kući pa ćemo zajedno da ih pljujemo.:D

3. hehe
    bio sam u uzicu skoro, cacak je velegrad za uzice

4. Kakva ono beše fora na okupljanju? Gde kliker stane tu je centar, lololo. :D

5. To mene zezao Čmile, baraba.:))

6. ЧАЧАК ЈЕБЕ!

7. Gde kliker stane tu je centar, lololo. :D

8. Gde kliker stane tu je centar, lololo.

Na onom mestu gde sam ja stanovao je potrebna rucna kocnica da bi covek stajao, a kamo li kliker. Bar nema biciklista da te gaze ko na bedemu, jer jebiga, ko ce da tera bajs uzbrdo?

9. Sa Kadinjače sedneš na sanke i u centru si za minut do dva.:)

10. Ја сам родом из Косјерића, додуше никад нисам био тамо, али чуо сам да је то једина општина у Србији у којој нема цигана. КОСЈЕРИЋУ ЗАВИЧАЈУ!

11. na temi mogu pisati i ljudi iz Kosjerica,

Evo, imam dozvolu da pisem, i ako sam trenutno u Cacku.

12. Ја сам родом из Косјерића, додуше никад нисам био тамо, али чуо сам да је то једина општина у Србији у којој нема цигана. КОСЈЕРИЋУ ЗАВИЧАЈУ!

NE SERI BRATE! Od kojih si ti? Jebote, sve neki jaki likovi na sajtu iz Kosjere. Ja, Tulum, Jogurt... :)

13. једина општина у Србији у којој нема цигана

http://www.amightywind.com/gif/heavenstairway.jpg

14. долазимо следеће седмице у ужице : ) игра звезда тако да.. : )

15. додуше никад нисам био тамо

I ja sam iz Andaluzije, e sad što nikad nisam bila tamo je druga priča.:))

16. E da, da vas malo pohvalim, lep vam je stadion.

17. долазимо следеће седмице у ужице : ) игра звезда тако да.. : )

Idemo da im jebemo kevu fridomfajtersku.

18. без позивања на линч преко вукајлије обриши коментар није то у нашем маниру.. нисмо интернет навијачи ! то ћемо оставити комплексашима.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.