Упропасти жељу

  1. dobijas jos 2 nanosekunde slobodnog vremena

    ocu jedan pelinkovac

  2. Ахахаха...ово је баш слатко упропашћено :)))

    И добијеш га, попијеш, и некако почне да ти се спава... не сећаш се шта се даље дешавало, али углавном, будиш се на неком чудном месту... једва се помераш и сконташ да је то када и да си замотан у чаршаве... све је около крваво, и ти схваташ да су ти злотвори сипали нешто у пиће и извадили бубрег (или чак оба?) и да је он сад ко зна где. Што је најгоре, немаш телефон код себе да позовеш помоћ, потпуно су те оџепарили а немаш снаге да говориш. Полако губиш свест јер си већ сасвим искрварио...
    _______________________________________________
    оћу да сазнам тајну пирамида

  3. Sa svrhom da bi saznala odgovor na pitanje koje te toliko dugo muci, posetila si najvecu biblioteku na starom kontinetnu, ne bi li tamo pornasla nesto sto bi objasnilo nastanak piramida. Tragajuci po starim odrpanim knjigama prilazi ti covek markatnih crta lica, ugladjenog stasa i pita te sta trazis. A ti onako ocarana njegovim stavom i drzanjem promumlas promuklim glasom da trazis tajnu nastanka piramida. On se samo blago nasmesi i kaze ti da ce ti pomoci u tvojoj potrazi. Zatim zajedno krenete za Egipat, a ti se u medjuvremenu nenormalno zaljubis u njega. Stizite tamo i on te uvodi kroz tajni prolaz u jednu od piramida i kaze ti da se tu nalazi drevna tajna koju trazis. Zadivljena lepotom i raskosi piramide i ne primecujes da misteriozni covek polako nestaje u senci. Ulazis u prostoriju sa sarkofagom i na sred prostorije vidis jedan papirus sav u zlatu i dijamantima. Doazlis do njega i vidis da on predstavlja nacrt piramida i konacno otkrivas tajnu njihovog nastanka. Ne mozes da verujes, konacno si uspela, ovo otkrice ce te proslaviti, postaces bogata, ucices u istoriju... Ali u jednom momentu se okreces ka ulazu u prostoriju i vidis coveka u belom koji te gleda dubokim pogledom i kaze ti kako je to to, to je tajna piramida, ali tajna piramida ima svoju cenu. Uzima baklju i upali jednu pored sebe a od nje se upalise i sve ostale u prostoriji. Ti primecujes da stojis na istrulelim lesevima. A covek u belom ti kaze da je on cuvar tejne piramida a da su ti lesevi svi oni koji su saznali tajnu. Polako izlazi iz prostorije spusta polugu i prosaputa ti: Zbogom lepotice. Gase se baklje i ti ostajes sama u svojoj agoniji...
    ----------------
    Zelim da neko spase Gospodzu iz piramide

  4. onda dolazim ja obucen kao supermen ulazim u piramidu i pljesnem rukama i upale se sve neonke. Izvadim mapu piramide i dodjem do g-dzice. Nadjem tog cuvara i krenem se bijem s njim onako u matrixu. prebijem ga naravno i on se nekako izvuce i pobegne. Posalje on tako na mene armiju leseva i ja samo prdnem i pogusim ih sve. Dodjem opet do cuvara i polomim mu noge kako me ne bi smarao uzmem gospodzicu i krenem ka izlazu. Samo sto smo izasli piramida krene da pada na nas i ja kao supermen prezivim a ona... eh jbg sad...
    ---------
    sad ochu bakine kolace

  5. baka te pozove na dugoocekivane napravljene kolace,medjutim baka malo corava i luda pa je brasnu dodala malo zemlje a umesto onog(tamo nekog) slatkog eurokrema u sredini kolacica stavila je maciju hranu.Nisi primetio razliku dok nisi zagrizao,jednu finu socnu(fuj)glistu...prijatno..

    ja hocu jednu cigaretu.

  6. i obraduje te drug...kaze aady idemo u fabriku cigareta tamo radi moja drugarica ...tamo mozemo pusiti koje god hocemo cigarete...i vi dodjete u fabriku gde vam srolaju cigaru i ti taman zapalis i shvatis da u njoj nije duvan vec macije dlake pomjesane sa suvom boranijom...i onda dobijes maciji kasalj i nikad vise ne dobijes pravu cigaretu...
    ---------------------------
    hocu da dobijem milka cokolade u svojoj tezini...

  7. Пошаљеш писмо Милка компанији и они ти изађу у сусрет. Али си морао да одеш до њих како би могли да изврше прецизна мерења како те не би зајебали. Док си дошао до њих, из пакости и похлепе си се угојио ко три прасета са све вуком. Стигавши код њих одмах су те примили у своје одаје и послужили те узорцима нове чоколаде пошто си им рекао ко си и шта си. Међутим, нису ти рекли шта то значи "узорци нове чоколаде"... А ти, фала Богу, само да једеш па те и заболе. Ускоро откриваш тајну да је шеф компаније Божен и да си добио чоколаду за мршављење. За тачно 45 минута си изгубио 168 кила. Остало ти само 3 кила костију и нешто коже и спрчених органа. Дадоше ти чоколаду од 5 кила; 1 кило гратис, али од силног брзог мршављења су ти посипадали зуби и порасли крајници од разноразних болести тако да си могао само да је гледаш и да балавиш за њом...

    ----------------------

    Желим да пожелим!

  8. Ti pozelis ali ti se zelja ne ispuni.
    __________
    ocu da noc traje duze

  9. noc traje 20 sati,a ti za to vreme spavas
    -------------
    ocu da mi se ispuni zelja

  10. i taman da ti se ispuni zelja dodje neko od moderatora koji je hejter i kikuje te ...(naraavno niko od nasih moderatora nije hejter)
    ------------------
    ocu da budem moderator:D

  11. Da bi postao moderator morao si da olizes svako moguce moderatorsko dupe na internetu i konacno si postao moderator, sa tim da si dobio profesionalnu deformaciju pa pocele da ti rastu dlake po jeziku. A i dobio si ulogu "opste narodna slihtara"
    -----------------
    Zelim da naucim francuski za dva dana

  12. Ti naucis francuski za dva dana, ali sa tim da si ga ucio neprekidno 48 sati sem sto si isao u wc i tokom ta dva dana si raskinuo sa ribom iz svojih snova, ali glupi Amerikanci su pogresili koordinate Rusije i slucajno atmokmom sravnili celu Francusku sa zemljom pa ti tvoje mukotrpno ucenje nis ne vredi.
    ,,,,
    Zelim da se gurnem prst u uticnicu i da mi ne bude nista.(necu da budem Biba struja)

  13. Гурнеш прст у утичницу и не буде ти ништа, али више никад ниси успео да га извадиш (прс' из утичнице).
    ______________________________
    оћу да постанем академик

  14. ti taman posle mnooogo truda i utrosenog vremena postala akademik, kad ono dosao ja na vlast, ,,malo" izmenuo zakon u kom se, izmedju ostalog, svi akademici streljaju..
    --------------------------------------
    'ocu da naucim nemacki do utorka.

  15. *ја сам девојчица :)

    И ти захваљујући својој феноменалној меморији научиш немачки до уторка. Међутим, прође ти друг партизан испод прозора, и кад те чује како обнављаш немачки помисли да си издајник и да причаш са неким Немцима. Улети у кућу, не нађе радио али нађе тебе, ухапси те и пошаље на Голи Оток.
    _________________________________
    желим да победим на ЕУровизији

  16. I pobeđuješ na Euroviziji, ali sve pare koje tu zaradiš potrošiš na ogromnu vilu i brdo garderobe i sve to izgori u šumskom požaru (zato što je u pitanju šumska vila :). Btw, Eurovizija te uopšte nije proslavila, svu slavu je pokupio lik koji je uradio matrice ;)
    -------------------------------------
    Hoću da budem velik i jak.

  17. Деси се чудо невиђено и постанеш огроман, односно велики, јак - оно слатко говече. Ускоро те закољу јер си био лењ јак а јакови који су лењи нису добра инвестиција.

    ------------------------

    Желим киту цвећа

  18. i dobiješ ti kitu, al sazna gospodža i tresne ti šamar. ti joj kažeš da je kita (cveća naravno) za nju, al ti poraste nos, pa te provali. kaže ti da moraš da biraš između nje i cveća, pa ti jadan uzmeš kitu i baciš sa terase, iako si ga žarko želeo do pre 15minuta.
    --
    hoću da posedujem čizme od "mačka u čizmama".

  19. ti zamolis macka da ti da cizmu ali ti je on nabije u ....tako jako da skaces do leskovca....
    -----------------------
    ocu da imam carobnu lampu...

  20. brate brankaja ti non stop ne ispunjavaš želje nikome... poenta igre je da ja dobijem čizme pa onda da mi upropastiš želju... poenta je da sophy dobije ispunjenje želje, ali onda da se nešto desi itd.

    --

    i imaš čarobnu lampu, i prva želja ti bude da imaš neograničen broj želja, i onda ubrzo dođeš u posed "svega". Ne postoji više ništa što možeš da poželiš. Dosadno ti je pa poželiš da ti ne bude dosadno, ali pošto si već bio tražio večno odsustvo dosade, lampa i duh unutra ti rekoše da ne mogu dva puta da ti ispunjavaju istu želju. tj. ne može da ispuni želju koja je i dalje na snazi, ubeđujući te da ti nije dosadno. I onda umreš od dosade pošto život bež želja nije život.

    --
    aj ponovo:

    hoću da posedujem čizme od "mačka u čizmama".

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.