Prijava

Blake Griffin

Barsa
Liverpul
PSŽ
Roma.
Ali omiljeni klub mi je Barsa svakako. Ostale dosta gotivim. Iz Engleske od ovih malo slabijih dosta gotivim Sautempton. Iz Nemačke sam dok sam igrao kladžu gotivio svakog ko odigra 2-4. Oni se pune k'o Šiptari, pa zna to da ode i više od 5 komada, pogotovu ako je jedan od učesnika Verder iz Bremena.

A Klipersi, Blejče? :)

Decxko, nemoj da troluješ! xD Ali sad ozbiljno, ne navijam za Kliperse, mada nisu bili loši prethodne sezone. :) I ovaj nik sam uopšte stavio jer mi je prvi pao na pamet. Da mogu da ga promenim bez kitorine promenio bih ga odmah, ali kurac. :)

Decxko, nemoj da troluješ! xD Ali sad ozbiljno, ne navijam za Kliperse, mada nisu bili loši prethodne sezone. :) I ovaj nik sam uopšte stavio jer mi je prvi pao na pamet. Da mogu da ga promenim bez kitorine promenio bih ga odmah, ali kurac. :)

Ne trolujem, samo pitam. Bilo mi sumnjivo. :)

Kovrdžavi, moje iskreno saučešće. Bili su dobar klub. :)

Kovrdžavi, moje iskreno saučešće. Bili su dobar klub. :)

bili i ostali

Vidim, vidim... Jak onaj Blekburn, majku mu. :) Izvini što smaram, ali ljudi su propali žestoko. Ako Venger (ili neko drugi, ako ga zamene, mada sumnjam) ne krene da troši zarađeni novac na neka dobra pojačanja i da ne prodaje ključne igrače, lako će oni ponovo biti vrhunski klub. Hteo je da dovede onog Hazarda ili Azarda (tako je pravilnije, ali ko mu jebe mater), ne znam zbog čega nije. Mislim da se Lil tu nešto kurčio i tražio preveliko obeštećenje. Svejedno, imao je gomilu talenata od kojih je morao da dovede nekoliko ako je već mislio da proda 2 ključna igrača. Jako neozbiljno pre svega. Filozofe, znam, tome i služi xD na kraju! :D

ne smaras,ako bog da kupice mvilu i obavezno nekog u odbrani,a za hazarda oce 30m+..al za te pare mogu uzet dvojcu dobrih u odbrani

Италија: Лацио још од `98, када сам и почео да пратим фудбал, Деки и Миха и екипа освајају Скудето, уједно и мој најдражи страни клуб.
Енглеска: Ливерпул. Јер ми је некако одувек деловао као клуб са најлепшом традицијом, оданим навијачима и играчима, као клуб који има неокаљануу част коју брани.

и за крај, Шпанија и Барцелона јер сам на њиховим утакмицама био, навијао, летовао у њиховом прелепом граду и упозна Хавијера Машерана.

E, da, zaboravio sam Romu da dodam.

Ша сад као Филозофе мени удараш контру на Лацио, мисим шта? Одувек сте били смешни Романи!

Divi gavajo, nacista. :)
I meni ste vi smešni.

Mislim da se ne može reći da navijaš za klub na čiju utakmicu nikada nisi otišao, ali evo koje gotivim:
Engleska - Liverpul (Počeo zbog Ovena, paradoksalno. Nastavio zbog Karagera i Džerarda)
Italija - Milan (Dejo)
Nemačka - Borusija (počeo kao klinja zbog onih fluorescentnih dresova)
Španija - Atl. Madrid (jebemliga što)
Francuska - Marsej (pamtim ga od Barija)
Grčka - Olimpijakos (zbog Zvezde)
Holandija - Ajax (legendarni klub)

Italija-Milan
Ostali- MURШ

Видећемо на трибини ко је смешан! До следећег дербија.

:)))

Jaooo Davide, userčino! xD Ja sam rekao da moram bar jednom da odem do Barselone i uradiću to sigurno! A da upoznam nekog od igrača, e to je već stvar sreće. :) @kovrdzavi Uuuuu, taj M'Vila je opasan igrač u pičku materinu! Nije loš potez bio dovođenje Artete, on je kreativac i dosta dobar igrač, ali mora bre tim više da se pojača. Fascinantno mi je da neko ima toliko striktnu politiku kada je reč o dovođenju igrača. Pa čoveče, ako hoćeš da uradiš nešto sa takvim jednim klubom kakav je Arsenal, pa moraš da imaš i vrhunske igrače! Pravi primer je ona njihova ekipa iz 2000 i neke kada su cele jebene sezone u Premijer ligi bili bez poraza! Ali pogledaj taj tim. Tad nije bilo toliko mladih igrača. Ljungberg, Pires, Anri, Viera, Žilberto Silva... Mrzi me da nabrajam dalje. :) Moraju bre da se ozbiljno pojačaju ako misle da osvoje bar 4. mesto na kraju sezone jer je konkurencija nenormalna!

I Davide, pozdravila te Roma 2001. :D

Moram jednom da odem na El Classico. :)

Dinamo Zagreb ! BAD BLUE BOYZ !

Jaooo Davide, userčino! xD Ja sam rekao da moram bar jednom da odem do Barselone i uradiću to sigurno! A da upoznam nekog od igrača, e to je već stvar sreće. :)

Матори, колико ме укењало, не би верово.
Начи ја кренуо на плажу, а живимо одмах до ње и ту баш има нека агенција за некретнине, и то продају само неке прескупе и превелике гајбе. И баш тада Машерано прешао у Барсу и кренуо са женом и децом у ту агенцију да нађе неку гајбу и ја га видим баш тамо и стартујем га и сликамо се и тако. :))