Ko posljednji pobjednik 75

1. Prevod? Šta prevodiš?

2. Ma, imam domaći iz prevoda, engleski studiram, pa tako radimo domaći iz većine predmeta, kao da smo u osnovnoj školi... :)

3. O, pa super... msm, to za studije... a domaći... hm, pa i ja sam imala prošli semestar... sa sve digitronom išla na faks :)

4. Neke tehničke nauke, m? :) Pa, nije loš faks, može dosta da se nauči, malo su u prednosti ovi iz Filoloških gimnazija, mada to je više bilo u početku...

5. Ma jok, nego sam preračunavala osnovne energetske potrebe i potrebe u hranljivim i zaštitnim materijama za Peru, Miku, Lazu i slične, i sastavljala jelovnike... Nije dosadno, ali je zeznuto, a i ima posla, a sve moraš u sitna crevca... Sva sreća, završilo se!
    Nije loš engleski. Imaš solidnih opcija za posle. Cela paleta poslova... :)

6. Kuj ti je ovaj rock sastav Jacka?

7. Nije sastav, to je neki momak koji se takmičio u emisiji tipa Idol u Hrvatskoj... bio drugi, jel'te, rok teško da će pobediti. :(
    Ovu su mu pesmu uradili posle, ali više ništa ne izbacuju... Baš šteta...

8. Znaš kako, za posao se nikad ne zna, mi imamo dosta mogućnosti, mada, većina na kraju završi u školi... Nije ni to loše, ja bih čak i volela, bitno da se radi :)

9. Dobar je. Ja emisije tog tipa nikad ne gledam, zato i ne znam...

10. FMN ma ima, od privatnih časova, preko kojekakvih agencija, sajmova, i samih prevoda... Ima ko ume da se snađe!

natnat, ja volim ako nisu narodnjaci... baš zbog rok muzike. Nju je teže naći, a tu mi na gotovo :)

11. Gde je teže naći?

12. Na TV-u...
    Sve sam narodnjak i sladunjav pop...

13. Znam, ali sami profesori kažu da nije baš tako jednostavno... No, ima još vremena...
    E, ćao, Natnat, nisam ti se javila... :))

14. Pa vidim, vas dve samo kuća - poso :)
    Jacka, nemoj da gledaš (slušaš TV) :))))))))

15. I ne gledam... Samo sport i ako nađem muziku valjanu!

16. Ni ja ne gledam, nemam TV u sobi :)

17. Laki, sad ću sve čaše da polupam!!! :))))
    Ima srču da napravim! :)

18. Da li ste nekada pili martini? Ja pre neki dan prvi put u životu, onako pravi sa maslinom, mnogo je dobro!

19. Jesam jedared, ali bez masline...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.