Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da, da... Sad se vadiš. :D
Samo vi tako caskajte do moje pobede. :))
Znas sta... To sto si jednom pobedila - i corava koka ubode zrno. Realno ova partija je moja. Dobijam vas na taktiku ;)
Koju taktiku? :))
Jes, najbolje da cu tebi da kazem :)
http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/FOTO-Novosti/novac01thumb.jpg
Hahhahahhahahahhhaha :D
Nemoj neko prljavo da je igrao! Ako samo vidim da je neko podmicivao admine!
:))))
Zagoreo mi krompir majku mu.
:podmićava admine, al' da Morke ne vidi: :D
E jebiga...
Alo kakva je to mito korupcija ovde?! Nemoj da hapsim sve od reda.
A posle kažu da moderatori nisu plaćeni, eee....
Kad malo razmislim i ja mu dođem neka vrsta moderatore u pravom životu.
Mozda Morke ne vidi, al policija vidi! A ko krade taj i laze, a ko laze taj i krade a ko krade ide u zatvor!
Tako je! A ko krade?
Ja jok...
Ае бре дајте паре!
Pa ko krade ide u zatvor!
aha... vidi kako su se sad svi ucutali! :)