Ko posljednji pobjednik 75

1. Ne mogu to sada ovako... :)))

2. Јаоо . што би реко Сандокан "дај дај дај да им бацим једну бомбу"........

3. Ја сам на дрози , има онај троугао.....http://www.youtube.com/watch?v=1JynBEX_kg8&feature=related

4. necu, sebican sam...a tek sto lazem...

5. Bar si onda zanimljiv za igru! :))
    Daj!!! Dacu ti pivo.

6. nisam ja od onih sto se prodaju za pivo mlada damo....

7. Ti hoces da pricamo... Pa kako si, sta radis, ima li sta novo? :))

8. lezim i mislim da ce od ove poze srce da mi otkaze....kako pretece zemljotres?:)

9. Fino, i veceras sam imala utisak da je bio, ali mislim da se varam. Blago pivopijama, oni nikada nisu sigurni... :)
    Znaci, poza ti je za spavanje taman?

10. zato vam treba neko trijezan da vas vodi, srecom ja nikad nisam bio taj trijezni :)

mislim da je gotovo nemoguce zaspati ovako...

11. Ledeni, opet praviš neku gužvu, m? :))

12. :mašeeeeeeeeeee i kezi seeee:

13. O, Forget! :) Evo, smisljamo odgovarajucu pozu za spavanje. Ledenom nije najudobnije tako...

14. kad sam ja pravio guzvu? od mene obicno svi bjeze....

jel vjestacki kez storma?

15. Vidiš da mi ne bežimo :)

A kakva ti poza odgovara? :)

16. mrze me jer sam latino :( :)...volim dvosmislena pitanja ali cu ipak samo reci da volim kad sam na stranu...:)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.