Ko posljednji pobjednik 75

1. И ћебенце :)))
    Па па!

Ниси Форгет, то је ок. Ја годинама не носим пиџаме, а неко време већ гледам да ме ништа не спутава...

2. Misliš da pidžama sputava?

3. Пиџама и не толико...

4. A šta te onda sputava? :)

5. Aha... Dobro, ne moramo sad o tome... :))

6. Хахахаах!!!!

7. Sad je i tebi smešno? :))

8. Па јесте :)))
    Попио сам млеко.

9. E, blago tebi :) Sad možeš na spavanje :) U čemu god :))

10. U ćebetu, ok :) Idem, lepo spavaj :)

11. Лаку ноћ!
    :)))

12. Ima li ovde neko ko nije gologuz?

13. Ja... pošto sam na poslu... mislim stvarno nije red.

14. Dobro je, znači da još uvek imamo bar toliko morala :)

15. Nešto sam se sad setila.Mojoj kumi su letos u tramvaju spale gaće, puko joj lastiš, a pošto je bila gužva, samo je izvukla noge polako i sišla na sledećoj stanici...

16. To su već vandredne okolnosti... nije sa predumišljajem :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.