Dupe ili sise

1. vesnam
    Šta je ekvivalent kod suprotnog pola? Želim da odgovorim.

Aj ovako. Kolika dužina i zapremina muškog polnog organa vam odgovara.

Sad, centimetri i nisu neki parametar. Zato da najmanja merna jedinica bude viršla.

Znači izjasni se koliko veći i deblji treba da bude id viršle, ili daj neki svoj prdmet kao parametar.
    http://www.svevesti.com/images/sr/235658.jpg

Ili kazes, mene ovo zadovoljava npr.
    http://online.idea.rs/images/products/530/530105033l.gif

2. Uvek preferiram male siske u odnosu na velike jer zena sa skoro ravnim grudima lako moze da sedne na tvog pitona i da skakuce, dok ovu sto ima vece sise one ima zbog landaranja da je izmore i da je primoraju na nijednu drugu pozu no ona da lezi a ti radis sve radnje.

3. Ćilmo drka pičku dezodoransom

4. Tilmo ovaj post ne bi Eru iskucao. Tužno. Al ozb tužno ne drkam te sada

5. хаахахх тилмо ротира

6. pogon na 4 tocka! zakon!

7. Не може курчина да буде еквивалент сисама па да га јебеш. Ако ти је мала курчина, много су веће шансе да ћеш лоше јебати него у случају нормалне или велике. Мале сисе много јако, јако тешко могу да утичу на то да ли ће секс бити добар, осим у случају титфака, ал' то обично није примарно место где гураш киту. Тек неко четврто/пето по реду. Мушкарац са малим курцем је далеко више хендикепиран од жене са малим сисама. Све у свему, женски еквивалент курчини је отприлике опуштеност, распаднутост пизде, а мушки еквивалент сисама, јебем ли га, типа ширина рамена/величина мудију (мада јако често иде заједно с величином курца тако да је јако дискутабилно може ли овде) или тако нешто што је битно више на естетском нивоу него на практичном. Ако већ једемо говна.

А Тилмов пост је баш онако бедан лоло.

8. Ama ko si ti da titfak stavljaš na četvrto-peto mjesto?!

9. Ama ko si ti da titfak stavljaš na četvrto-peto mjesto?!

Teraj ga u kurac, vidiš da nije normalan.

10. Da rezimiramo:
    -picka
    -dupe
    -usta
    -medju stopala

Gde je problem da cujem?!

11. Butine su superiornije od oboje. Ja sam svoje rekao. Pokoljenja mišljenja sude.

12. picka
    -dupe
    -usta

Ova tri su pre. Ako riba zna da pusi. Ako ne, onda je titfak ispred orala. Doduše titfak je dobar za start i za finising.

13. A butine i vrat su možda najljepši delovi zenskog tela. Ako su ljepi naravno.

14. vrat je prelep ako je nežan pa kad veže rep a ono ženstveno svilenkasto tanano i ostali gej pridevi

15. prosto ti bude žao da je daviš

16. Vrat je <3 ne budi nub tilmo. Jebes davljenje, grizes. Ni nezno, ni jako. Taman u pravoj meri, fantastičan turn on. To, to, ljep, nezan vrat. Poluduga kosa ili rep. Awwww, moram da navatam da jebem nešto večeras..

17. i mene je ovo naložilo. santjago, jel mislimo na isto?

18. Pali me dosta mali prcast nosic

Eto

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.