Dupe ili sise

1. Nakurnjak, da bi izgledalo da imaju močugu.

2. Cakana se razočarala u svog astro učitelja :))
    Ja mislim da dupe ne može da se izlažira i da retko koje izgleda dobro u helankama. Aj neka mi te seljanke u helanke stanu na crtu u kategoriji drečavo žutih helanki, pa da vidimo!

3. Guzatu Milicu za predsednika!

4. mylyca mesas (ili sam ja pomesao) dupe koje bi jebao kada vidim u helankama i dupe koje izgleda dobro u helankama. tu najvise grese pubertetlije i likovi koji se prze na ta dupeta iz prostog razloga sto nisu doziveli razocaranje kad svuku te iste pa se ono sto je bilo malo zategnuto razbezi po sobi. kasnije vec biraju malo pazljivije.
    sto se tice tvojih drecavo zutih, ne znam sta da ti kazem osim da bez neke slike ne bih mogao dalje da komentarisem. mada sad zamisljam uz taj avatar kako bi to otprilike izgledalo.
    setio sam se jos necega, onaj mider ili kako se vec zove, sto drzi salo na stomaku.

5. Mider ahaha :)) More, ja i pričam o izgledu dupeta koje bi jebao. Kroz helanke se BAŠ vidi celulit i mlitavost i oblik i ta sranja.
    U farkama ustvari dupe može da bude kul, zbog optičke varke sa džepovima, dubinom modela farki i tako dalje. Ali, helanke ne mogu da prevare. Plus, farke zategnu ona gadna čukljevita, ptičija kolena, a u helankama se ona naglase.
    Ma pazi da neću sliku da ti dajem na uvid :))

6. pa da, farmerke su veca prevara od helanki, u pravu si.one bas zategnu visak :D zakljucih da zene vise truda i novca potrose na pokusaje prikrivanja mana nego na ispravljanje. povracanje, bulimija, anoreksija, lekovi, operacije, kozmeticki zahvati, sminka, garderoba, obuca, dijete, sve samo nikako da stavi debelu guzicu na biciklu ili nedaj boze potrce malo.
    e da, dobro me podseti zene se bre cimaju i kakva su im kolena, i tako neke stvari na koje muskarci i ne obracaju paznju :) mislim, ako imas dobro dupe i sise zasto bi ti on zagledao kolena pobogu :D
    znaci moracu da ti verujem na rec po pitanju helanki posto dokaze neces da izneses :'(

7. I sise i dupe i dupe i sise.

8. Helanke su opasna stvar, retko koja se usudjuje da ih obuce, a da pritom dupe ne zamaskira nekim minjakom il slicno.
    Ovako iskrena da budem meni je dupe 90, znaci savrseno, e sad imam pomanji problem sa prednjim trapom, al vredno radim i skupljam pare za silikone.:))

9. Čini mi se da devojku najviše krase sise, i to one koje vise...

A što se tiče guza ba, samo neka i'je dva

10. Ne gotivim helanke i miniće. Previše otkrivaju. Uopšteno minijaturne stvari previše otkrivaju pa mi nije interesantno.

11. Ja nekako kod devojaka najvise postujem ravan stomak i lepe noge.

12. Ja nekako kod devojaka najviše poštujem kada mi skuvaju večeru!

13. U pravu si, ljubav na usta ulazi...:)

14. Добра нога, и добра сиса! А добро дупе исто, не бих се жалио!

15. Kako sta? Pa naravno moj glavni adut... Sise!

16. Joj blago tebi...
    Ima li neko podatak do kada grudi rastu?

17. jako dugo...a onda predju u rolnice

18. Dobro manimo se naucne fantastike...ja imam problem, i molila bih da mi se izadje u susret...:D

19. Lezi na krevet i ispricaj mi svoju dirljivu zivotnu ljudsku pricu!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.