Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja bez face ništa. Ako faca nije lepa, ne pali ostatak.
Pa ovako doktore...
Ja sam kao mala sanjala o cvrstim i solidne velicine grudima. I tako kako je krenuo pubertet ja sam svaki dan pokusavala da primetim neku razliku, ali trud je bio uzaludan. Ne gubim nadu, ali se bojim da ce proci isuvise vremena, a da ja necu ostvariti svoj san. Te sam htela da vas upitam za savet.
Molim vas da se sazalite na vapaj ove mlade devojke.
:))
Neka budu sise danas
ja sam cuo da treba da se masiraju da bi porasle i to od unutra ka spolja kruznim pokretima ruke. a i tako ce mozda da ti napipa neku kvrzicu (pu pu daleko bilo) tako da je korisno pipkati ih.
a ako hoces bas bzo da porastu zakevi, posle porastu sike jer treba da dojis. :)
Kada budes kupovala mleko u Maxi diskontu, 11. 11. 2011. jedan ce ti mladic ponuditi pomoc da poneses kese kuci. Zavrsicete u krevetu. On ce kao gladni mis grickati tvoje nedozrele jabuke, i razvuci ce ih taman na zeljenu velicinu!
Nisam ja doktor, ja sam Marlena Tarot.
Aha,znaci tako gospodjo tarotkinjo...Nego da vas pitam jos nesto. Moze li taj dan da se priblizi malo? Kasno mi je tad.
Samo pij mleko, dete moje!
Hocu, evo od sutra obavezno..:)
Ne smes da pocinjes od nedelje. Od ponedeljka! Za vikend alkohol, da ne izlazes organizam prevelikom stresu. :)))
( . Y . ) !!
Da,da...Vidis kako nista ne znam, zato su mi i male grudi. Ma tako mi i treba.
Dupe, zbog veceg udela u zenskoj figuri :D
Više volim sise, primetnije su nekako, mada znam jednu devojku koju od milošte zovu Guzana. Slažem se sa onima koji kažu da je faca najbitnija. Na prvom mestu. Tek onda sike.
ja bih celu zenu
Ne mora d aje cela al' nek je zena.
dupe, uvek, uvek i zauvek
http://img01.lachschon.de/images/83347_nachtrag_geiler_arsch-medium.jpg
Dupe ali samo probrano. U helankama koje ne zatezu mnogo pa se sve lepo vidi a ne u farmerkama koje potiskuju salo u povlacenje. Ako ne nosi nista onda je lakse proceniti.
gujsca
slazem se sa pacow1 ..... a i slika je vrhunska.. :)
da sam muško jebala bih samo one sa sisurdačama