Dupe ili sise

1. Koliki gej treba da budeš da ti je bitna faca?

Misliš da je samo pederima bitna i faca?

2. moj raspored ide ovako faca, bulja, siske i ne treba biti peder za to senka, sta ce ti riba ako je krs u faci :P

3. Brate... Pa vidiš da neki ljudi baš i ne biraju hahaha

4. ipak sise...ne znam...volim sise kao takve.

5. Koliki gej treba da budeš da ti je bitna faca?

Мени је битна фаца. О'ш кажеш да сам геј, ха?
    И дупе. И сисе. Ал малко више дупе.

6. svako voli dobru sisu, ali ako je doslo do biranja - dupe
    licno mislim da su sise za decake, a dupe za muskarce
    (ovo mislim u potpuno negej smislu)
    doduse ako bi bila kombinacija vrh sise i guzicetina (kao sto je na pocetku pomenuto), mislim da bih se dvoumio duuuuuuugooo, ali izmedju dobih sisa sa malim jadnim ravnim izgovorom za dupe i vrh jabucasto breskvastog dupeta sa malim (ne bas skroz ravnim) i neuglednim sisama, ovo drugo BEZ RAZMISLJANJA

7. meni je važnije dupe... Ali fino dupe... To mi je jako privlačno, dok sise svakako ne volim prevelike, tako da mi je isti kurac. Dobro, ne volim ni da ih nema, ali ono...
    Al' što volim ono pravilno okruglo dupe, to je bruka...

ALI! Veliko ALI!

Što se tiče čačkanja i vatanja tu su sise majka, odnose oooogromnu pobjedu nad dupetom :)

8. oba bez mnogo razmišljanja!

9. Smarko jel ti ses predsednik stranke lololo
    šta znam meni važnije dupe

10. Dupe, sise mi dosadile od svakodnevnih EKGa...lolololo

11. kao što rekoh, kad zbiješ sise jednu uz drugu, liče na dupe, a dupe kad raširiš, ne liči na sise...ali DUPE ima RČ, a sise NE! Na sisama simuliraš penetraciju, dok u rč već radiš radnju lololo!
    znači, DUPE!

12. BUKSNA PROANALIZIRAO

13. BUKSNA PROANALIZIRAO

ANALizirao i sproveo u praksi lololo!

14. Dupe i kako može da se vodi rasprava o tome uopšte. Dupe je daleko više seksi od sisa. Na sisama su kul ukrućene bradavice i to je to. Dupe je celo lepo.....

15. Reme preCednik lololo aj u stranku, ti možeš i preko reda, reči da sam te ja posla', mis'im imaš nešto lololo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.