Dupe ili sise

1. Dupe
    +100000000
    Sise
    +10

2. Ja ne mogu da se odlucim jebeno! Sta da radim???

3. drkaj slobo, i na sise i na dupe! ali bolje je na dupe!

4. Мене драже сисе мајке ми.
    Логика моја: Кад се ваташ с рибом, не ваташ се отпозади него од спреда и онда су потребнији ербегови него дупе...

5. Slobo bre pa dupe....zakon

6. Drkao sam maloprije na Sorajinu jaku sisu, al onda mi je sjela i sisa Tori Black. Ima Tori i dobar supak, sa njim nisam mogao da se izborim pa sam svrsio. Ja izgleda moram oboje da volim!

7. Slobo pazi, ipak je dupe, dupe. Baciš joj spenk a njoj super jer joj bridi guza, a ti gotiviš to jer ti bridi šaka.....dupe zakon

8. pa i nije neka, ozbiljno, ali ne kažem da je ne bih...

9. A jest, al zamisli kad drpis ovakvu sisurinu i pocnes je tegliti, a bradze se krute ijoooj!!!

10. Samo dupe dupe dupe, ali ova iz Big Bradera ima sisu mnogo dobru a i dupe onako kompletna je totalno, posjedovao bih je lololol

11. Aj marko, tebi ne bi dao ni ovcu, a ne nesto poput Soraje! Aj se izvini Cari, ne znam zasto to radis...

12. Pa ja ne mislim da sam ga uvrijedio :/ , ali ako je tako rado ću da mu se izvinem, kontao sam da je ovo sve velika zajebancija...

13. Ovo je ozbiljno, ja i Cara zivimo u istom gradu i stalno se vidjamo i bezveze je stvarno. Nemoj mu prosipati te glupe fazone, jebem mu misa malog iz sve snage!

14. Ajde nećemo više. Ali samo povuci ono što si napisao za majku. Evo sad ću se izvinem čovjeku ako je tako.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.