Prijavite definicije i postere za BRISANJE!

  1. Ti kenjas ja sam samo primjetio jako lose definicije. Nece bit greota obrisat mnogo bolje definicije od pljeske su brisane.

  2. Pošto "kenjam", ostaviću te da se raspravljaš sa samim sobom. Čekaj kaizena da ti odgovori.

  3. Nisam tebi rekao nego peki d. Ovaj dokaz (zemun) sadrzi neki humor dok u def pljeska humor se ni ne nazire

  4. ognjenko,iskuliraj,javlja mi se da ćeš ako ovako nastaviš da popiješ ban.....
    ne,nisam mod,ali bih ti već dala ban da jesam...

  5. Ne vidim razlog da dobijem ban. Zasto bi me banovala? Zatvorite temu ako se ne mogu prijavit def za koje mislimo da su za brisanje.

  6. Ne vidim razlog za banovanje. Ako te ne mrzi, linkuj te definicije koje predlažeš za brisanje, pa će biti odlučeno da l' da ostanu ili ne.

  7. Definicija je plagijat Lupusove, mada to nisam znao http://vukajlija.com/8-mart/141185

  8. Ne mogu linkovat jer sam preko mobilnog na vukajliji. Ali mogu predlozit ovako kaizenovu definiciju pljeska za brisanje ona mi je bas zapala za oko.

  9. Ne mogu linkovat jer sam preko mobilnog na vukajliji. Ali mogu predlozit ovako kaizenovu definiciju pljeska za brisanje ona mi je bas zapala za oko.

  10. A zasto prvo ne predlozis svoje?

  11. lepo rečeno merci
    ovo je tema za prijavu postera i defki za brisanje,ne za svadjanje.
    samo toliko

  12. Naravno da imam i ja materijala za brisanje, eno ona bosanski ili bošnjački ne znam kako jos nije obrisana kad je nidje veze sa definicijom. Obrisite sve ako smatrate da nevaljaju. Nisam ja sujetan.

  13. "pljeska" je sleng i ne treba da se brise.

  14. Ja se ne svadjam samo sam primjetio da kaizenove def nisu kvalitetne (pogotovo pljeska) a smatram da moderatori i administratori kvalitetom def treba da su ispred svih

  15. Pa fino kad prijavis svoje koje mislis da ne valjaju i kad skupis bar petinu njegovih glasova, onda prijavljuj tudje i mozda te neko i ozbiljno shvati...

  16. Pa sta ako je sleng? Ća je kuća, ali to nije definicija

  17. Procitaj citav naziv sajta.

  18. Pa sto onda niste stavili zabranu koristenja foruma clanovima koji nisu bar godinu dana na vukajliji. Moje definicije koje vam ne valjaju slobodno prijavite i brisite. Sta se svi nadigli zato sto ocu da se kaizenova def pljeska obrise? Nije kaizen Njegoš pa da ga toliko branite. Definicija je po meni veoma losa i ja ostajem pri tome da treba da se brise kao i sve ostale lose definicije

  19. dobro,ti si prijavio,ostali će to razmotriti i kraj priče...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.