Prijavite definicije i postere za BRISANJE!

  1. Ja vas ne razumem... sta vam znaci da prijavljujete svoje defke i postere za brisanje, kada to mozete i vi sami uchiniti...?

  2. StefanKostic
    То можеш сам учинити док не истекне 24 часа од постављања дефиниције. Све што је старије од 24 часа мораш посебно да пријављујеш.
    Као што и ја сада пријављујем своје од пре пар месеци и молим да се покопају тамо где сунце не сија:
    http://vukajlija.com/ona-ima-dobru-fasadu-rado-bih-joj-usao-u-zgradu/145678
    http://vukajlija.com/kisa-nema-merdevine/129136

  3. Slažem se sa Slavkom, ne zbog toga što studiram ili tako nešto, već jer je stvarno prežvakano, nekreativno, a i zasigurno veoma uvredljivo za one koji studiraju privatni fakultet. Ima još jedna na tu temu na naslovnoj, ali je bar malo lepše napisana.

  4. ево још ово:

    http://vukajlija.com/chuck-norris/12168
    http://vukajlija.com/chuck-norris/123261

    е тако. одох ја сад, почињу курсаџије

  5. Наведи извор, Славко, па да бришемо ако је стварно копипејст.

  6. Pa jebem li ga, zar nije očito? Ne mogu se setiti gde sam ovo video, no siguran sam da jesam. Moguće da je obrađena neka slika (samo prepričana).
    Potražiću.

  7. Оно, и мени мало познато, ал' ипак да не грешимо душу за џабе. :)

  8. U pravu si, ni ja ne želim da idem u pakao.:)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.