Prijavite definicije i postere za BRISANJE!

  1. Е, ко ми је обрисао постер и зашто?

  2. Ja sam, degutantno je na verskoj osnovi.

  3. То је типична демонстрација двоструких аршина.

    Кад је Сурови дефинисао:
    http://vukajlija.com/smrt-patrijarha-pavla/108278 (Не мислим да је лоша дефиниција. Напротив, допала ми се),

    нисте је обрисали, а знам да су се неки од модератора исто сложили да је ''дегутантна по верској основи''.

    Но, нема везе.

    Ех, Корлеоне, а био си кул тип...
    :)

  4. Џими, није ништа лично против тебе. Ја сам верник и сматрам да је слика скрнављење светаца. Пошто сам модератор, сматрам се одговорним да је обришем, а и да нисам дао бих минус. Понављам немам ништа против тебе као што и сам знаш. Нема љутње :)

    А што се тиче Суровог, немам намеру да му бришем дефиницију јер је модератор, и требао би сам да просуди да ли му је дефиниција за сајт или не. Наравно да је и мени дегутантна и неукусна.

  5. Каква љутња, бре. :) Таман посла.
    Није скрнављење светаца. Нисам ништа лоше рекао за њих, далеко од тога, али мораш да признаш да изгледају тотално геј. Чак, кад кажем ''геј'' не мислим ништа лоше. Једноставно је гејски. :) Гејскије од Џорџа Мајкла и Елтона Џона заједно.

    http://www.logos.org.rs/web%20-%20IKONE/Sv%20Petar%20i%20Pavle.jpg

    Па, није ли геј икона? :)

  6. Џими ц ц ц:) Незнам тачно у којој земљи постоји обичај држања за руке међу мушкарцима који представља чин великог пријатељства. А ми Срби какви смо, изваљали би се од смеха и упирући прстом бисмо повикали "АААА ПЕДЕРИ АХАХАХА".. Знам како је.

    Окачи постер, па ћемо видети како ће да прође.

  7. http://vukajlija.com/zena/113896

    Експлицитно вређање женског пола, посуђена улична фора, неквалитетно, неоргинално и непотребно смарање у стилу "одмах ћу да постављам глупе јебачке форе прије него што прочитам било шта паметно на овом сајту".

    EDIT: sredjeno

  8. Hvala Zeljček, snimio sam već:)

  9. Možete li ovu definiciju da obrišete http://vukajlija.com/sperma/92974?To je moja prva definicija, glupost je, a i skor joj nije nešto zadovoljavajući.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.