Moram nekom da se izjadam :((

  1. Zbog lečenja. Jer je i jedno i drugo jebe dopamim, parkinsonovci ga nemaju dovoljno, ovi drugi ga imaju previše (mada je tu pola uzroka i nepoznato)

    Kakva je steta sto ti nisi zivela u vreme Timotija Lirija.:) Za sve imas odgovor u hemiji.

    (mada je tu pola uzroka i nepoznato)

    Ono sto niko nece da kaze je da je nasledni faktor od ogromnog znacaja. Silvestere, jel bilo ludaka u tvojoj porodici?

    Depresija jes zajebana, ali niko ne moze da ti pomogne dok sam sebi ne pomognes.

  2. Baš me podseti, čitam kad se ono nedavno ubio Robi Vilijams, novine kažu zbog depresije a ja kontam - vid' kurca u slamnatom šeširu, šta bi dao da znam nekog ko nije depresivan bar napola.

    Propadosmo braćo i sestre nadebelo, gledam pre neki dan konopac kakav da uzmem za pentranje po krovu da se osiguram pa se na kraju popeh klot kad sam video pošto je. Ova kriza nam je kanda i prokletstvo i spasenije, da je uže išta jeftinije bila bi svaka šljiva okićena ko novogodišnja jelka, lekova da se nagutaš ne možeš jer su još skuplji, noževi ko zna kad su bili na oštrenju a s mosta ne mož da skočiš od onog manijaka s čamcem što ima ispod kafanu.

  3. "Znaš li ti da čašica rakije ubije 2 miliona ćelija mozga" odgovorio je sa "Jebote, koliko sam ih ja onda imao!"

    Meh, šta je dva miliona, toliko i ljudi da strada ništa se ne bi desilo.

  4. E baš on, eto čoek pevač, popularan, žene ga vole a eto. Sva sreća pa ima para da se predozira ko čoek, mi sirotinja moramo da ćutimo i trpimo.

  5. Probaću vežbe, imam vremena, mada mi se i ova druga slika ne čini nešto opasnom.

  6. El mora za ovu vežbu pod broj 10 kilt da se obuče il mogu da prekrstim noge i u pantalama?

  7. E baš on, eto čoek pevač, popularan, žene ga vole a eto. Sva sreća pa ima para da se predozira ko čoek, mi sirotinja moramo da ćutimo i trpimo.

    I just wanna feel real love... :(

  8. Shomy, ako nije do vratne kičme, onda je to sindrom ulnarnog kanala, kod kojeg trnu pola četvrtog i mali prst. Kod karpalnog trnu prva tri i po prsta.

    Ovo sam ja hteo reći! Canalis carpi ulnaris, ili po autoru Gijonov kanal.
    a kod karpalnog sindroma strada n. medianus.

  9. I just wanna feel real love... :(

    I tata bi, smoki sine, i tata bi. Zato se sve nešto kajem što sam nekad davno odlučio da studiram tehniku, nije što je na studijama mršavo nego posle i u branši sama muškadija. A vidiš, da bi čoek našao mora, jelte, da traži, probava, opipava, čista statistika... jer još stari crnogorci imali su običaj da kažu "lako je birat' ako je izbora".

    Nego reci de vejve jel bolje išta kod tebe na toj medecini, ima li treba? Jesi li ulazio skoro u neki karpalni tunel, da se tako stručno izrazim?

  10. najela sam se danas za ručak, još uvek ne mogu da dišem.

    počeo da me smara hanibal, ali sad moram da odgledam do kraja, počinje da me nervira.

    nisam stigla doperem kosu.

    sledeće nedelje putujem, mrzi me da se pakujem.

    treba da odem na manikir i pedikir, a ne znam gde rade baš baš dobro (gde god da sam išla nije mi se svidelo, jbg imam visoke standarde)

    stoji mi pola flaše pinot girigio već tri nedelje u frižideru, nikako da popijem jer mi se ne pije jer imam neku predojajnu višnjevaču pa nju samo cepam.

    ubiću se.

  11. ne kapiram sto zene potenciraju to "nisam oprala kosu" ja kad god perem kosu ja se i istusiram. kad se vec kvasim kvasim se ceo.

  12. mislim ne moram svaki put kad se tusiram da operem i kosu ali zato svaki put kad perem kosu ja se i istusiram. nekako mi logicno

  13. ne kapiram sto zene potenciraju to "nisam oprala kosu" ja kad god perem kosu ja se i istusiram. kad se vec kvasim kvasim se ceo.

    Zato što ti posle samo obrišeš peškirom i osušiš glavu, a mi... Samo dok osušiš minimum pola sata. Minimum. Tuga, bate, tuga.

  14. zato što si ćelav.

  15. mada mi se i ova druga slika ne čini nešto opasnom.

    Bruce, evo kako to izgleda uživo:

    https://www.youtube.com/watch?v=0a3WTg7smwA

  16. ako mislis da susenje kose oduzima mnogo vremena ocigledno nikad nisi brijala jaja lol.

    ok znaci udjes ispod tusa i istusiras se i posle toga kukas sto nisi oprala kosu? pa za to bas trebas da budes ajd da kazem lenj u nedostatku drugog izraza.

    e sad ako se nisi ni tusirala onda jednostavno napisi nisam stigla da se okupam lololo ne moras tu kosu da potenciras, znamo da si smrda

  17. au... koliko si ti glup....

  18. ja se bar kupam redovno. smrdo. sedis tu sa masnom kosom i pljujes po nama celavima