Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hahahahah, a to svi pitaju, veruj mi. Pa lako, skinem pirs, to je mala mindjušica, ne mora da bude ovakva, ja nosim uvek onu kao mali cirkončić. :)
Jok more, igrala Slagalicu. :)
Znate li vi deco da od ovoga moze da se dobije infekcija. Cuo sam da je jednoj devojci otpalo uvo i da se infekcija prosirila na ostatak glave pa se ubila da skrati muke tako sto se kupala sa ukljucenim boljerom.
Jao, idem i ja isto da odsečem uvo, za svaki slučaj. lololo
Ma ja imam tragus pirsovan već godinu dana, i nisam pištoljem bušila, nego sterilnom iglom, tako da nema frke. :)
U tom slucaju, primi unapred moje saucesce za samu sebe.
Ccc, kakav si. :)
Ma zajebavam se malo, pobedila Zvezda pa ocu da svrsim od srece :D
http://www.dodaj.rs/f/1l/e5/Jpmn3l3/mrtvacka-kola.jpg
OTIŠO JE
otišla je danijela, nije rekla zbogom.
OTIŠO JE SARMU PROBO NIJE
Neko je rekao "sarma"? Gde je sarma? :-)
Ima kod mene u zamrzivaču :)
:pakuje torbe:
:odmrzava:
Znate li vi koliko je gejski to sa dve tacke?
:razmišlja koliko je gejski:
Ne znamo.
E, pa to je problem sto ne znate.
:razmišlja o tome kako je pisanje sa dve tačke baš super: