Moram nekom da se izjadam :((

  1. U jebemti. Zao mi je. :/

  2. Strašno. Žao mi je.

  3. i moj ujak je bio isto tako bolestan; najbolje je da što prije umre. jebiga al tako je.

  4. Ide mi na živce onaj Gemius anketa. Stalno mi se pojavljuje kad boravim na Vukajliji. :(

  5. Lullo, mogli su da ga skinu sa aparata, ali nisu zeleli.
    I kao oporavio se malo, moja majka otisla tamo. Tada je sve normalno bilo (msm normalno koliko moze) i hodao i sve.

    Ali odjednom se pogorsalo i evo do cega doslo.

    A realno jeste tako, sto pre umre manje ce da se muci.
    Nikom ne bih da pozelim ovoliko da pati.

  6. 25 minuta sam trazio hobi temu..nisam nasao ni na 6 nacina

  7. Verovatno se sada nalazim u najjebenijem periodu u životu (a bilo je mašala jebenih) gde bi trebalo da napravim izbor: 1.) da li da ostanem da radim sa veću platu i u boljoj instituciji gde mi je šefica govno neopevano i gde mi sasvim sigurno odlazi i psihičko i fizičko zdravlje pa se kljukam raznoraznim tabletama da bih mogao funkcionisati, ali sam u stanju da pomognem finansijski porodici; ili 2.) da odem na malo manje prestižan institut, sa manjom platom, slobodom da radim šta hoću, u kul okruženju veoma pametnih i O.K. ljudi, ali sa nemogućnošću da skoro uopšte pomognem porodici, koja je prilično lošeg materijalnog stanja.

    Aupičkumaterinu, kad sam bio dete i mislio da odrastanje nosi samo redovan seks i samostalnost, ovaj deo pizdarije sam skoro skoz izostavio iz jednačine.

  8. Ja preporucujem drugu varijantu, a ti kako oces.
    EDIT: Videh sad za porodicu. u tom slucaju, prva varijanta. Treba se zrtvovati za najblize.

  9. Јеботе, људи имају стварне проблеме, мени све супер, сем, што ми, ето, опадају обрве и трепавице.

    Учитељу Луксу, отруј кучку мишомором.

  10. Verovatno se sada nalazim u najjebenijem periodu u životu (a bilo je mašala jebenih) gde bi trebalo da napravim izbor: 1.) da li da ostanem da radim sa veću platu i u boljoj instituciji gde mi je šefica govno neopevano i gde mi sasvim sigurno odlazi i psihičko i fizičko zdravlje pa se kljukam raznoraznim tabletama da bih mogao funkcionisati, ali sam u stanju da pomognem finansijski porodici; ili 2.) da odem na malo manje prestižan institut, sa manjom platom, slobodom da radim šta hoću, u kul okruženju veoma pametnih i O.K. ljudi, ali sa nemogućnošću da skoro uopšte pomognem porodici, koja je prilično lošeg materijalnog stanja.

    Lukše, ako još grđe sjebeš svoje psiho-fizičko zdravlje, što ti je neminovnost ako ti se ovakva situacija na poslu nastavi, tek onda nećeš moći da pomažeš svojima. ja kontam da se stvari menjaju i da jedan period možda nešto lošijeg finansijskog stanja ne znači katastrofa. usotalom, nemaš predstavu kako će se dalje stvari odmotavati na novom radnom mestu, možda dobiješ priliku da zaradiš sa strane, da usput radiš nešto provatno itd..ja sam uvek za opciju-ne protiv sebe i svog zdravlja.

  11. Upravo sam se malo razočarao, definicija Nepotir nije krenula da dobija pluseve dok nisam stavio šta je to netopir.

    ...

    Luks, učitelju, bolje da radiš s normalnim ljudima i u slobodno vreme konobarišeš nego da radiš non-stop u nezdravom okruženju. Pare prođu kroz guzicu a zatvor, čir i povišen pritisak ostaju. Gadna situacija u svakom slučaju, možda prvo da probaš nešto da izvedeš s tom šeficom, ako je samo nedojebana tome ima leka.

  12. Bivšoj dijagnostikovali leukemiju, ortakov brat se obesio zbog toga što ga devojka ostavila, usput jebeno ubio i nju, nije izašla iz jebene sobe od kad je saznala... Ne znam koji kurac se dešava, najlakše mi je da ovde kukam i serem...

  13. Uh.... Nači užas... Moje su neki idioti od stanara zajebali za malo više od hiljadu evra! I šmugnuli... 'Ladno ne mogu da se vratim kući, jer mama ne može da greje i da nas tu rani, poslao mi tata pare za ovamo, pa se sad snalazim, za bus bih morala mnogo da izdvojim... I tako... Zato me nije bilo. Nisam baš najbolje raspoložena, da ne pominjem kako od jednom me mrzelo da se upuštam u socijalne kontakte.

    Mama na tabletama... Mada se sad više smeje nego što se nervira. Juče su poizbacivali neke gluposti što su ostavili ovi u stanu... Koliko starudije, videla sam stvari... x) Plus su nam ukrali grejalicu.

  14. Bivšoj dijagnostikovali leukemiju,

    Jebote.

    Žao mi, Džela.

    (ako ne troluješ, a bio bi ružan trol:)

  15. Uh, čoveče, ovo Dželino nisam ni videla... Ovo moje izgleda kao mače... :( Žao mi je ako nije trol. Ako je trol, vidite kako sam i ja bedna, pa da vam bude lakše. :)

  16. Juče su poizbacivali neke gluposti što su ostavili ovi u stanu... Koliko starudije, videla sam stvari... x)

    Bilo ovako nešto?

    http://www.youtube.com/watch?v=h_IF19Ih2G4

    A mi ovde mislimo da se smorena odvaljuje od učenja. Jel nisi imala od koga da zajmiš za put?

  17. Au Dzelo, Smorena stvarno mi je zao. Jebiga.

  18. Zašto bih jebeno trolovao?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.