Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jede mi se baklava, nemam baklave. Al' zato imam ratluk sa orasima. Jašta.
Taman sam juče na forumu pohvalio rad moderatora u poslednje vreme, pogotovo po pitanju brisanja definicija, i eto danas mi ostave ovu, a obrišu:
Najava početka Sarvajvera
Malo love u novčaniku, a mnogo dana do sledeće plate.
Ne žalim se zbog brisanja konkretne definicije, jer su mi brisali i bolje i smislenije, a ostavljali i besmislenije.
Plašim se da je postalo previše babica...
Kad vidim kakve sve mogućnosti ktitori imaju, pomislim da je ovo što ja imam TRIAL verzija vukajlije.
@MakaronMaster
Plati, pa klati!
Pa u drugoj državi sam.
Ne znam šta da ti kažem. Ja nikada nisam ni razmatrao da uplatim ktitora (zbog nekih svojih možda i pogrešnih principa), tako da ne znam kako bih se osećao da želim, a nemam mogućnost da uplatim.
Ovako se ne osećam zakinuto.
E sada, da je do Kaizena verujem da bi vam on sigurno izašao u susret, samo da je ikako moguće.
Probaj da uživaš u opcijama koje su ti dostupne.
U kojoj drugoj državi i koliko si spreman da platiš?
Izgledam ko Dejan Cukic sa novim naocarima.
Zajebava me srce i nervozna sam bez razloga.
Banuj ga lolo
Rado, ali mi je potrebno. :)
To je zbog ktitora, izaziva smetnje, dokazali Rusi. :)
Mnogo ljut urnebes.
Kuku, grebe me grlo, izgleda sam zaradila neku prehladu i sada se ona razvija u zajebanu prehladu :-/
takodje. Mora da sam zapatio nesto proslavljajuci deveti mart.
Da nisi pusio ladan kurac?
A šta ako je to prehlada u prehladi? olololoolol
http://www.youtube.com/watch?v=_EVtfPo5cmk
a što pred svima. Surduknuo mi ga neki na hladno.
Imam da učim a ne želim, ko ga jebe! Idem na basket.
Baš ste me nasmejali sad.. :D ali grlo me i dalje zeza... I juče sam isekla prst, moram da vam pokažem to... Namerno je džak majica da se ne bi videle moje male sise... Lako ih zakamufliram :D kuku meni i kroz hanzaplast se vidi krv..
http://www4.slikomat.com/11/0310/k3k-prst.png