Moram nekom da se izjadam :((

  1. Pa jebiga, mozda previsoko ciljas, ako me razumes.

  2. sva sam nešto njanjava.
    mnogo.

  3. Мислим да не, него сам неискусан. Матори, никад нисам имо' рибу , а тако бих хтео сад. . .

  4. никад нисам имо' рибу

    Ni ja nisam imao hrčka pa ne jaučem, ali ajde imam neki akvarijum, više mi ne treba, daću ti džabe, neka se neko i za ribu otvori.

  5. Е баш си ме разонодио. . . ја мислио ти имаш нешто препаметно кад оно акваријум. Човече, имам 16 година и нисам још имо рибу, кажу да сам добар човек, још и свирам али курац. Бојим се да никад нећу јебати. . .

  6. Матори, никад нисам имо' рибу , а тако бих хтео сад. . .

    А колико имас годиница Корне?

  7. Човече, имам 16 година и нисам још имо рибу, кажу да сам добар човек, још и свирам али курац.

    Pa šta? Ogroman broj ljudi prvu ribu ima tek sa sedamnaest, osamnaest. Znam lika na faksu koji valjda nikad nije ni imao ozbiljnu vezu, ako je imao ribu jednom, dva puta. Boli ga uvo. Ima vremena i za ribe i za jebanje, ništa se ti ne sekiraj, sve dođe na svoje mesto. Uostalom, i šta sad možeš da nađeš? Klinku od četrnaest, petnaest, ove tvoje pretpostavljam traže starije? Šta će ti to, uživaj u životu, teško da si jedini.

  8. Погледај пост горе.
    Иначе она риба , као боли је курац што сам написао оно, прочитала и рекла да је не интересује, и као да је оставим на миру. . . МИслим нек гледа турске серије ко је јебе, него што једноставно немам среће, једна нова има дечка, тако да сам подуво опет.

  9. Pa bato, ribe da su prepametne, ne bi bile u akvarijumu :) Vidiš gledaj to ovako, napravi neke prioritete, zaboravi na kombinaciju sa više od jednom, jer od toga retko kada šta bude i onda se skoncentriši. I pokušašaj makar prvih dana da odložiš izjavu ljubavi, mislim najbolje ti je to da odradiš sa više od dve reči :) i da nekom preterano najavljivati, jer onda daješ utisak očajnika, a čak i ako si očajan ne pokazuj to, jer inače ćeš me još i zvati za ovaj akvarijum.

  10. Имам и ја празан акваријум. Никад нисам ни ишао на шансу више од једне. Нисам те скапирао за изјаву љубави? Матори, немам ја то коме сад да кажем. . . Педале на све стране биле.

  11. Pa pazi, samo nemoj reći ono volim te. A jebiga brate, već ćeš nekog sresti možda slučajno otkud znaš, ajde gledaj na to ovako, da se ljubav naručuje, jedini uslov za njeno postojanje bi bila dobra gluma prostitutki.

  12. Имам и ја празан акваријум. Никад нисам ни ишао на шансу више од једне. Нисам те скапирао за изјаву љубави? Матори, немам ја то коме сад да кажем. . . Педале на све стране биле.

    Likuše u tim godinama su isto tako neiskusne kao ti, i neke zaziru od obaveza veze, druge bili uvo, niko im ne treba, treće traže starije. Plus imaju jaaaako visoke standarde (ne posmatraju sve racionalno, tad ih najviše drmaju hormoni) tako da su pedale česta pojava. Kažem ti, ne sekiraj se ništa, ako bude nešto, biće, ako ne sad, za godinu sigurno. A to ljubakanje i mene nervira po ulicama, čak i ja kad sam zaljubljena sa nekim mi je retardirano.

  13. Па тако још ниједној риби нисам рекао, то волим те, увек као могли би да изађемо и свиђаш ми се, то је ок? Ај видећу још по школи нешто, а ова што има дечка? Дал да се бламирам и питам је а?

  14. Ma troluje te oblak, pusti ga.

  15. Možda pogrešno startuješ. :) To treba spontano i treba da budeš duhovit još na samom početku. :))

  16. Ma troluje te oblak, pusti ga.

    ma neeee :)
    mislim ja sam isto to rekao sa šesnaest i bolje da sam jebao svoga oca :))

  17. Likuše u tim godinama su isto tako neiskusne kao ti.

    Ништа не знаш Сморена. лоло

  18. Не бих се сложио са вама (или само са смореном везено за "све ће то доћи на своје"), од круцијалне важности је да имаш што пре рибу. Једноставно не иде да са 20 нпр. још не знаш да муваш, да се понашаш са рибама па и да јебеш. Што више одлажеш то биће све теже а и тебе ће бити више блам. Тако да треба што раније кренути прилазити, мувати, гурати у погрешну рупу, фејловати са порукама, збуњивати се на пићу итд. да би касније сво то искуство мого да искористиш и да не би долазио у ситуацију да се ко матор коњ испаљујеш. А и самопоуздање ће ти сплашњавати како растеш, има да се затвориш у себе, хејтоваћеш све около, постаћеш мод на неком сајту и играћеш игрице. А кева ће да ти тугује ноћу што њен син матор коњ и даље нема рибу и блеји за компом, родбина има да ти баца ровца - мали јел јебеш...

  19. Ево сад сам био на копаонику, правио сам будалу од себе, сви су рекли који краљ лик ал оно, 50 да сам цар а 50 одсто да сам лудак. Неки ми рекли да имам психопатски осмех ко џокер из бетмена. Са 10так риба сам се стално зајебавао и скијао. Нису ми се допале али ето, стално су се смејале и нису ме после узимали заа озбиљно нешто. Значи или сам стидљиви фини дечко или психо лик, дворска луда. Мени треба нека таква девојка, ко ја. Исто са истим се потире. :)

  20. А и самопоуздање ће ти сплашњавати како растеш, има да се затвориш у себе, хејтоваћеш све около, постаћеш мод на неком сајту и играћеш игрице. А кева ће да ти тугује ноћу што њен син матор коњ и даље нема рибу и блеји за компом, родбина има да ти баца ровца - мали јел јебеш...

    Али ја нисам мод.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.