Moram nekom da se izjadam :((

  1. Moram da radim jebenu prezentaciju za sutrašnje predavanje. Smor.

  2. Фацо, ја сам гледао први и трећи део по петнес' пута, најмање. Други део сам гледао сигурно преко педесет пута, толико да знам напамет цео сценарио. Додуше, задњи пут сам гледао пре једно месец, могао бих се подсетит' вечерас, мало.
    http://www.youtube.com/watch?v=gNaKHwKJhIw&feature=fvwrel

  3. Opet me boliiiiiiiiiiiiiiii leva noga, ja ne mogu to više da podnesem!!!

  4. ja sam drugi deo Gospodara prstenova gledala jedno dvaput i oba puta sam se gubila negde posle petnaest minuta filma..pa se posle pola sata osvestim i kao povatam da se nije još ništa desilo, pa se izgubim opet i tako. I sad upravo razmišljam kako se sećam samo nekih borbi i šetnji i da mi se čini da traje bar četiri sata..
    inače i akcione filmove ne mogu dapratim jer se izgubim čim krene borba ili jurnjava kolima, to je meni vanvremenski dosadno. ne bih bila dobra amerikanka nikako..
    i da ne bude čist off, čini mi se da neke bliske ljude nerviram a uopšte ne kapiram zašto i kako. kao da ih unervozi svaka moja reč..i ja na kraju iskerno kažem da vidim da sam iznervirala osobu ali da ne znam kako..i oni mi ne odgovore, samo se smeju ili prokomentarišu da jesam u pravu..
    Makarone, najgori trenutak u životu mi je bio kad sam morala da držim prezentaciju na norveškom. sećam se cele prezentacije kao kroz maglu i da sam ja lično čula jače svoje lupanje srca nego svoj glas. al sam ipak dobila desetku i prošlo sve super.
    Kornelije, čula sam od jednog pametnog muškarca da je najbolja strategija u muvanju startovati svaku ribu koja ti se iole svidi-em se navikneš na korpe pa te više ne nerviraju, em će jedna sigurno pristati, pogotovo na žurci gde možeš da startuješ i pedesetak za veče:)

  5. i da ne bude čist off, čini mi se da neke bliske ljude nerviram a uopšte ne kapiram zašto i kako. kao da ih unervozi svaka moja reč..i ja na kraju iskerno kažem da vidim da sam iznervirala osobu ali da ne znam kako..i oni mi ne odgovore, samo se smeju ili prokomentarišu da jesam u pravu..

    Eto mene si sad iznervirala ovim za scene akcije u filmovima, sreća pa ti nisam blizak pa ovaj put nećeš da se nasekiraš odviše.
    Iako, hehe, u pravu si.

    They're taking the hobbits to Isengard. They're taking the hobbits to Isengard. They're taking the hobbits to Isengard. They're taking the hobbits to Isengard. They're taking the hobbits to Isengard. They're taking the hobbits to Isengard. They're taking the hobbits to Isengard.... brr, ko je ovu zarazu postavio da mi se napase malo.

  6. jedini sam imbecil koji uspe da nađe devojke da dođu, ali ne i muški deo postave. Brao Oblače kretenu!

  7. inače i akcione filmove ne mogu dapratim jer se izgubim čim krene borba ili jurnjava kolima, to je meni vanvremenski dosadno. ne bih bila dobra amerikanka nikako..

    E, ja sam onda pravi debil. Nema ništa što volim više gledati od takvih makljanja, posle diskutovanja o derivatima ciklopentanoperhidrofenantrena. :D

  8. ciklopentanoperhidrofenantrena

    Pičimo steroide, a?

  9. Pičimo steroide, a?

    Za nekoliko nedelja, sad smo kod antibiotika, ali mi bilo zanimljivo pa sam malo čituckala. :))))

  10. Заборавио сам моје јебачке наочари а сунце упекло , 25 степени !
    Елем , враћам се кући а бијело говно се топи. Удара сунце , грије колико може , све по снијегу. Сад ме болу рожњаче и ништа по кући не видим , пола сата тражим дугмад на тастатуру. И све је око мене црно и видим пуно небо звијезда , и ђе по који Мјесец. АУ !

  11. A sad sam na slagalici izgubio od momka koji se zove Blentawo ColE.

  12. Eto mene si sad iznervirala ovim za scene akcije u filmovima, sreća pa ti nisam blizak pa ovaj put nećeš da se nasekiraš odviše.
    Iako, hehe, u pravu si.

    pa, eto, verovatno i njih na sličan način nerivram..al eto, kaži realno koliko su tebi interesantni zapleti u ljubavnim filmovima, pogotovo onim "sa šeširićima":)..

  13. al eto, kaži realno koliko su tebi interesantni zapleti u ljubavnim filmovima, pogotovo onim "sa šeširićima":)..

    Što bre, volim ja i kvaltetne roze filmove. Love Actually, French Kiss i slično.

  14. ne zezaj.. pa onda si jednostavno bolji čovek od mene:D ja računala da me smaraju akcioni zato što sam žensko..jao, ona scena svadbe u love actualy kad počnu da izvode love is all you need..kud me podseti..

  15. Upravo sam se ispovracao dok sam usao u najnovije postere. Ni za milion dolara se vise ne vracam tamo...Sunce ti jebem sve plagijati, decije fudbalske gluposti, pa neke slike sa nekim retardiranim komentarom koji uopste nema veze sa slikom......Pitam se zasto gazda ne stavi IQ test prilikom registarcije...

  16. Pitam se zasto gazda ne stavi IQ test prilikom registarcije...

    Zato što bi varali i poturili starijeg da rešava. :))

  17. a šta da radimo mi glupi, ha?

  18. ahahahahahhah 100% :)

  19. ne zezaj.. pa onda si jednostavno bolji čovek od mene:D

    A to već čisto sumnjam, poneki se dvoume i oko najosnovnijih mojih ljudskih kvalifikacija.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.