Moram nekom da se izjadam :((

  1. Dva komaaadaaa, dva komadaaaa......

  2. gejski ili ne - muško, žensko, sarma...
    :razmišlja o navedenoj kombinaciji sa čežnjom:

  3. CEKAJTE VI DA SE SESELJ VRATI, PA ONDA PISITE DVE TACKE!!!1@

  4. JE-BA-ĆE VAS VO-JO ŠE-ŠELJ!!!!!!!!

  5. http://intro.chem.okstate.edu/1314f00/lecture/chapter4/Lectur2.gif

    Јел примећујете како се овде број неутрона пропорцијално смањује у односу на неутри честице код првог везног протона, иако је спојен са атомском базом?

  6. Lololo, ja mislila to samo jedinična ćelija kristala NaCl u vodi. Kontaš, vidim kubična... Stranično centrirana... lololo

  7. А јел неко учио из хемије како то да се стопира? Нисам био тад на часу.

  8. А јел неко учио из хемије како то да се стопира? Нисам био тад на часу.

    Pitaj Cepam atome. :) Jedino gde mogu da ti pomognem je zaustavljanje fizičkog procesa rastvaranja. :)

  9. Ево , овако је мене деветар убио на слагалици.

  10. Bio sam na baket. Pao sam. Na ruku. Mislio sam da sam je polomio. Nisam. Boli u PM. Imobilisali je. I dalje boli. Ćutim. Trpim.

  11. Sacu i ja didem na basket i molim Boga da ne slomim nesto, znajuci sa kakvim divljacima igram. I nemoj da kukas, basket je muska igra! Ne igras balet, u picku materinu!

  12. Bio sam na baket. Pao sam. Na ruku. Mislio sam da sam je polomio. Nisam. Boli u PM. Imobilisali je. I dalje boli. Ćutim. Trpim.

    Mene više boli ovaj poraz gore.

  13. Sacu i ja didem na basket i molim Boga da ne slomim nesto, znajuci sa kakvim divljacima igram. I nemoj da kukas, basket je muska igra! Ne igras balet, u picku materinu!

    Zajebi to. Igrao sam, kao što ti reče sa divljakom, i zaleti se da uradi promenu kroz noge, u trku i samo me je zalepio beton, a ja refleksno dočekao na ruku. Već sam jedanput imao prelom obe kosti. Ako si polomio nešto znaš kakav je bol, a sad me boli malo manje nego kad sam polomio. Dolazi u onim kratkim jebenim naletima. Shvatam ja da je to "muška igra" ali to ne znači da treba da te polomi ko pičku. Ali jebi ga, desilo se. Sigurno nije namerno.

  14. Danas sam poludelaaaaaaaaa, čekala sam na pregled kod ortopeda 4 sata, a imala sam zakazano o.O I rekla sam sestri "Ti ćeš veštice najviše da najebeš ako meni pukne film!". Ona zanemela i za 2min me prozvala :D Za jebeni pregled koji je trajao 2min i poslužio samo tome da me on pošalje kod drugog ortopeda sledeće nedelje..

    Ja živim u jebenoj državi koja je gora od ludnice!

    Kaže mi skini obuću, daj mi ruke, stani pravo, stani na prste.. o.O Pogleda snimak i kao ništa idi kod mog kolege on će znati šta je..

    Ja <3 svoje tablete protiv bolova, jer zahvaljujući njima mogu da hodam.

    Hvala ti vuko što mogu da se izjadam, kad me već niko ne razume i ne sluša :D

  15. Predugacak ti je tekst, nisam procitao.

  16. Ako si polomio nešto znaš kakav je bol

    Ne znam jos uvek, hvala Bogu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.