Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Duvan se tako "osvežava"...tj drži nominalnu vlagu a nije "mokar". Može i neka druga biljčica. Čak i šargarepa može da završi posao. Sve što je slične vlažnosti.
Kad odstoji tako jednu noć, ujutru će biti opet OK.
Zar neće poprimiti miris jabuke?
Sipaj vode u kesu. Tako ce biti vlazan, a nece mirisati na jabuku.
Šta jabuci fali, ne miriše valjda na govna.
Da sam htjela jabuku da pušim, motala bih nju :)
Oce Mala Vidra da me bije.
Силуј је.
baš si šaljiv ;D
хехе мало шале није на одмет. хД
А сад је силуј.
Sto si indijanac, Dvajte decko?
vjeroJatno potajno želi da siluje nekog.. ili bar da jebe..
Пре него што почнете са форумском квазипсихогијом и напушавањем мене, замолио бих вас да не схватате све смртно озбиљно, нарочито на интернету. Хвала.
Dvajt je sin jedinac, od oca pukovnika i majke uciteljice. Otac mu je bio strog, pokusavao je da zavede vojni rezim i u kuci, a majka mirna i tiha, smerna gospodja. Sad, sve to ne bi bio problem, da mali Dvajt u 5. godini nije pao s terase pravo na glavu. Tada je od prosecnog veselog deteta Dvajt postao Bananamen, iako ne zivi u Ulici akacija br. 29.
ja se šalim.....
Овде си мало омашио, није са терасе већ трактора.
http://www.myfacewhen.net/uploads/2027-close-enough.jpg
Nema više poente truditi se oko definisanja ikakvog slenga, ili bilo čega na staru foru.
Samo dosetke, pošalice i igre rečima prolaze.
Како нема? Кад дефинишеш сленг, важно је да имаш занимљив пример. Иначе, што би' ја уопште чит'о дефиницију типа
Што да читам кад знам значење, а нема ништа смешно или занимљиво? То за сврху има само да буде дефинисано и ако неко не зна значење, да нађе у претрази.
Nigde u pravilima ne stoji da treba da bude smešno. To je čisto dobra volja autora.
A tu glupost "što bih ja čitao" je glupo i komentarisati. Pa znaš li ti koliko ima stvari koje nisam čuo dok nisam došao ovde. Na primer, kad bih ja znao za Matevčane, da ovo nisam pročitao. I pregršt drugih stvari, da sad ne linkujem.
Uostalom, nisam tražio raspravu, tema je da se izjadamo.
Чит'о би' ја нешто добро дефинисано, а не неко нормално објашњавање појмова. То сам 'тео да кажем у оном посту. Не видим зашто би' губио време читајући дефиницију сличну овој што сам горе написао.