Што волим вако кад попијем увече седамнес кила ракије и не напијем се а онда ујутру се осећам ко да сам пио разређивач боктејебо поједе ми желудац сад бих се убијо.
Aleksandar Vučić je najvredniji političar u Srbiji. Aleksandar Vučić radi jako mnogo i radi na tome da Srbija bude ekonomski prosparitetna i razvijena. Ostali ministri moraju da rade na donošenju zakona, moraju da se ugledaju na Aleksandra Vučića. Drago mi da građani vide ko radi a ko ne radi. Zahvaljujući radu Aleksandra Vučića vlada zaista dobro funkcioniše a on je samo prvi potpredsednik vlade, umesto da bude premijer. Građani žele Aleksandra Vučića za premijera jer on ovu poziciju zaista zaslužuje. Zahvaljujući radu Aleksandru Vučiću SNS je najjača stranka u Srbiji.
Koliku platu dobijaju SNS botovi kolika god da je mala je za ovakve genijalnosti haha
EDIT
Ovo ko facin crnac jebote
Aleksandar Vučić je vredan
Aleksandar Vučić je Vučić
Vučić Vučić je Vučić
То мора да су исти људи који су и раније коментарисали за ону власт. Просто не верујем да можемо да издржимо да се још дуплира број тих ботова. Осим ако се не множе простом деобом.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
joj tugo
idem na bajagin koncert večeras :D
Пуна ми кућа металика и пуштају нека срања :((((((
Ujutru opet nećeš imati gde da zgaziš kad rešiš da ustaneš.
Јој не дај боже. Таман смо кренули са Синаном и почела да ме вата ракија, онда упадају металике и крећу са неким говнима, сасам се сморио.
Maksuz izađem u grad i obučem novi bijeli džemper i prospu mi crno vino po njemu.
Ima fora da se valjda odma sipa belo, pa ne ostaje fleka.
Ali to mora bas odma
Evo ove moje žene iz kuće kažu da se ne brinem, sve će biti sređeno :)
tako ti i treba kada nosiš džemper u klabing
hahahaha, a i to što kažeš :)
Што волим вако кад попијем увече седамнес кила ракије и не напијем се а онда ујутру се осећам ко да сам пио разређивач боктејебо поједе ми желудац сад бих се убијо.
predlazem da ovo bude zvanicna pesma teme.
http://www.youtube.com/watch?v=-UdbG2la8z0
Прочитао сам све коментаре на ову вест.
Truće ja tražim i ne mogu da neđem jel ima neki negativan komentar
Има, само тражи. Негде око 3-4 ако се не варам. А обрати пажњу како коментари са сличним временом имају готово исти број препорука. :)
Овај је једна полу-критика:
Covek je vredan i posten. Takav nam treba . Eto sad je izasao na ulicu iz stana i ozenio se mladjom damom, pa mora da radi i ustedi za stan.
Мада и не видим шта је негативно у овом коментару.
Koliku platu dobijaju SNS botovi kolika god da je mala je za ovakve genijalnosti haha
EDIT
Ovo ko facin crnac jebote
Aleksandar Vučić je vredan
Aleksandar Vučić je Vučić
Vučić Vučić je Vučić
Хтео сам да поделим са вама добар текст на ту тему, али...
http://akademskikrug.rs/srbija-je-kurir/
То мора да су исти људи који су и раније коментарисали за ону власт. Просто не верујем да можемо да издржимо да се још дуплира број тих ботова. Осим ако се не множе простом деобом.
Ja sam oduševljen za ovo treba posebna tema
Vucicu odmori i ti malo, ..trebaces nam jos.
Odgovori
Ssorom sajke
Dobro kazes, ponekad je dobro odmoriti
Micika Mica
Mislim da se njegov odmor svodi samo na to da su mu gradjani zadovoljni!
Хахаха, то сам заборавио. Његови грађани. Још да се потписао као "твој грађанин"...
Radim 31. decembra ceo dan, prvog januara prvu smenu, za Badnje veče i Božić. Zašto zarađujem kada nemam kada da potrošim.