Moram nekom da se izjadam :((

1. ma drkam prosjek jednom u dvije neđelje. Jebem oko 10 puta rijeđe.
    Al' evo dva dana zaredom sam drcnuo. Ne znam, sjutra ću ga možda zaprati malo, ovaj miris me motiviše da učim nekako.

2. Utuvi u glavu da će tako da ti smrdi ispod miške posle radnog dana na građevini ako ne završiš fax i eto te.
    BOHOR MOTIVIŠE

3. i tako...
    od planirana 4 ispita u januaru, ja sam dala jednu veliku nulu...
    sad u februaru moram 6 il 7...
    ubiću se..
    na najbrutalniji mogući način...

4. Nemo se ubijas... Lepo se ti udaj i cao, izdrzi do onog work and travela, pa nadji nekog soma Amerikanca i cao Zohari...

Youll thank me later.

5. pa da bih dobila vizu, moram da dam bar 6-7 ispita
    U TOME I JES PROBLEM
    JEBO ME KONJ MRTVI

6. Udri brigu na veselje i pozuri u turisticku agenciju dok jos ima ove jeftine ponude za Kavos na Krfu. Uplati makar 15 dana u ful sezoni. Tamo ces se javis jednom Aci, i on ce da te uputi na odgovarajuceg Engleza. Englez, Amer, sta ima veze?
    Problem solved.

Vratila si me u proslost. Eh...

EDIT:

Ili izvedi neki obred da u tebe udje duh pok. Karla Brugmanna, inace sedam ispita za mesec dana...

7. dala sam 11 ispita u septembru 2013, al kontam da takav poduhvat ne bih mogla da ponovim više :D

8. ako budes davala profesorima uvjek se moze vise...

9. da dajem profesorima, vjerovatno nikad ne bih naučila da se kaže "uvijek", a ne "uvjek" i da postoje zarezi, pa bih ispadala nepismeni debil često.
    ponekad je učenje stvarno korisno.

10. al bi polozila vise ispita...

11. Bre, Kajteže, stvarno nemaš zareza.

12. vidra je fino dete

13. normalno da je najgora kad nije ispita jednog dala, nece najbolja bit

14. упадам сад у кућу ово економија читаоница пун сам знања а и успут сам набријан јер ојебавам овај предмет људи моји како га само ојебавам није битно али пашће десетка ако ништа деветка и овај да, сједам за комп, упадам на фејс и видим захтјев, лијепо име а богами и презиме, и још женско. то је то, срећа ми сјенка, баш лијепо име стварно, ај мало да прочачкамо по фоткицама уууууу то је то то је то, рачунам већ годинице, видим да их нема пуно а нема ни мало, и глупо ми да њу питам за године јер господин то никада не ради па питам другара и он ми говори да је деведесет осмо, одох се ранити шаком, па јеботе.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.