- pričaj mi malo o svojoj djevojci, kakva je?...
- pa pazi, mirna je i povučena jako, tipa ostavim je ispred tv-a, odem šljakam čitav ubogi dan, vratim se kući, ona na istom mjestu, ni da se pomjeri. a posebno joj se sviđa pepa prase, meni nije nešto, haha sjećaš se tomi džerija, e to je bio crtani, a ne ovo danas.
vidro kako imaš i februarski rok jebo te patak?
ja imam fore samo u januarskom roku i sledeći je tek april a tad je razgovor u ambasadi tako da samo jedan rok imam, al' zato tri od pet ispita moram da dam da bih prošao, već sam većinu kolokvijuma dao
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
- pričaj mi malo o svojoj djevojci, kakva je?...
- pa pazi, mirna je i povučena jako, tipa ostavim je ispred tv-a, odem šljakam čitav ubogi dan, vratim se kući, ona na istom mjestu, ni da se pomjeri. a posebno joj se sviđa pepa prase, meni nije nešto, haha sjećaš se tomi džerija, e to je bio crtani, a ne ovo danas.
To će sad šesnaes godina jebote. Možeš da je pratiš na maturu... za dve godine.
ŠTA SI TO U MENI NAŠLA
MOJA TUŽNA GRLICE
ŠTO SU DRUMOVI ZA MENE
ZA TEBE SU ULICE
sad mi reče da ima dečka koji je moje godište, ali svađaju se, baš se puno svađaju u poslednje vrijeme, ali nije joj to bitno, kaže, jer nije jedini
IDI MALA IDI ŠTO PRIJE
JOŠ SI MLADA VRIJEME TI NIJE
vec vidim tenora u tunjicama.
Јебига, то су најбоље године. Ко нас јебе што смо матори...
vidim ja sebe u rubrici Crna hronika
ili Zabava :))))
:))))
Komšija sad, pored gitare, nabavio i mikrofon.
To će sad šesnaes godina
svit sikstin.
i tako...
od planirana 4 ispita u januaru, ja sam dala jednu veliku nulu...
sad u februaru moram 6 il 7...
ubiću se..
na najbrutalniji mogući način...
na najbrutalniji mogući način
Јесам ли само ја помислио на то да се брутално убије од к*рца лоло
vidro kako imaš i februarski rok jebo te patak?
ja imam fore samo u januarskom roku i sledeći je tek april a tad je razgovor u ambasadi tako da samo jedan rok imam, al' zato tri od pet ispita moram da dam da bih prošao, već sam većinu kolokvijuma dao
što si tako neozbiljna zar si zaboravila zakletvu koju smo položili da se nađemo u Aljasci
e, ja idem u santa barbaru ipak, sorry
razgovor mi za 10ak dana, weeeeeeeeee
pa imamo i februar, šta je tu čudno?
mislim da ce krava nocas da mi se oteli, a mnogo sam se napušio i sam sam kući. dodje mi da se ubijem u glavu
I kod mene sve isto samo nisam naduvan.
mordos kol, napuši tele kao sebe isto, lakše biće vam
nije se ni otelila, u dupe je jebem, a druga mi juče ubili u glavu sa četri metka... kao da sam prizvao nesreću :/
sta pricas ti bre