Moram nekom da se izjadam :((

1. hahahahahahhahahahahahha

2. nećemo se gađati suđem.
    Dosta je i masaža

3. Sinoc sam isao u grad popio sam 14 piva 12 votki tako pijan sam udario mojim Q7 u kamion da bi naplatio stetu vlasnik kamiona mi je uzeo rolex sa ruke. Toliko sam se iznervirao da sam se posvadjao sa izmisljenom devojkom i izgubio novcanik u kome je bilo 580 evra. :(

4. vidaro čudno mi je jer mi imamo januarski pa tek u aprilu sledeći rok :d
    što si promenila destinaciju, jel zbog posla?
    Misliš razgovor za posao ti je sad? znam da je nama sad u februaru za posao a tek u aprilu u ambasadi.

5. mi imamo januar, februar i april. pa da, zbog posla, a i jebiga hoću da idem u kaliforniju
    štaš, paćenik :D
    razgovor mi za 20 dana, a ambasada kad bude-biće

6. razumem, razumem, srećno.

7. видимо се у калифорнији јеахбачице овај сајт је постао претесан за мене и бата гугија овако не може више
    ништа није као што је било пре

8. Zašto Ajakse ideš i sa duplog, nemoj.

9. mora se 2 posla raditi.

10. pi, ja ću radit 3!
    ajakse, nikako da se nakanim da počnem knjigu, ubi me stara ruska književnos' 2 :(

11. мораш да направиш приоритете у животу
    да ли ћеш бити милионерка или матора дебела професорка књижевности

12. матора дебела професорка књижевности

Sad vrtim slike kroz glavu, 'ladno ni jednu matoru mršavu profesorku književnosti ne poznajem.

13. de bo, ovu književnos' samo hoću da skinem s vrata, jer je vučem iz 3. godine :(

14. zasto dajes knjige svima, imacemo manju konkurenciju ako ih manje zna za kurosakija

15. pezose, zar sam ja "svako" :`(

16. dobro ti mozes, al nemoj da sherujesh okolo

budi svoj gazda, nemoj nikad da radis za druge

17. не чита она кијосакија, што си га поменуо она чита нешто овако

каже цокула да му кева радила у продавници за време рата а ћале возио камион за војску хаха
    http://www.dodaj.rs/f/1O/Gv/1mJysJ0d/pezos.png

18. ne brini, neću nikom slati
    your secret is safe with me

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.