Moram nekom da se izjadam :((

1. Cimerkoo, cimerkoo, di je moj hosenfefer?

2. Jooo, mrzi me da se jadam.

3. Тако јебено треба да почнем да радим. У уторак.

4. Lukѕ
    Vidro,čitajući ove tvoje postove, ja stek'o utisak da se ti izvališ na sećiju i kukaš dok mreža dobroorganizovanih rabova od jedno 5 cimera, docimera i prijatelja po komandi trčkara do prodavnice, pijace, kuva čajeve i meša puter po potrebi. :-D Vidra feudalac lolo

Лукшо, 'овако нешто?
    http://mojtv.hr//images/61d73246-ddf4-44c9-b64e-de9c23762ec3.jpg

5. Миле, јеси ти у Аустралијама? Сад се сетио нечега што сам прочитао пре пар дана.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dendrocnide_moroides
    Неки лик је овим обрисао буљу и отрово се па је пуцао себи у главу јер је био у јебеној агонији. И животиње извршавају самоубиства после додира са овим јер не могу да издрже бол који може да траје месецима. Пази се. Сматрам да сам ти спасио живот.

6. cimerka mi je jako poslušna, ako nešto ne uradi-zna da joj slijedi kazna, a ako uradi-zna da ću je izmasirati kao nagradu
    i svima lijepo

7. Vama je jako zabavno tamo. :D

Da se izjadam- posle nivea šajn šampona i balzama toliko mi je lepo ispala kosa, da me dekoncentriše i ništa ne mogu da učim. :(

8. kolko je jadan ovaj poljski twix sunce ti jebem

9. cimerka mi je jako poslušna, ako nešto ne uradi-zna da joj slijedi kazna, a ako uradi-zna da ću je izmasirati kao nagradu
    i svima lijepo

PRIMI ME ZA CIMERA
    VRAT MI SE UKOČIO

10. nemaže
    ne mogu ponovo da dresiram cimere, naporan je to pos'o
    sa ovom sam već po godine i kul je

11. meni bi samo masaža odgovarala
    na tvom krevetu
    višesatna

12. Ma zeza te ona, zato namerno i iznosi te činjenice da bi testirala tlo i regrutovala nove cimere, a u pozadini kao neće. :D

13. šuti, napatila sam se s cimerima, 3 godine čistim za drugim ljudima
    napokon sam našla nekog normalnog :D

14. Nekog ko će da čisti za tobom? :D Kako je to lepo. ♥

15. to onda znači da ih nisi ni utrenirala

16. nekog kome mogu da kažem "pička ti materina, ja sam prošli put prala suđe, sad ti!"

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.