Moram nekom da se izjadam :((

1. Ја кажем како ће бити.

2. zaključaćemo temu ako ne ode :)

ako ode tema će se sama ugasiti :))

3. zaključaćemo temu ako ne ode :)

Молим те.

4. јебачу прескаче срце жали се на чету
    реци слободно овде

Жао ми је што се овако одливају мозгови, ко ће остати на вукајлији кад сви одемо :(((

5. ako ne odem, najebali ste svi

6. Ја сам научио да кулирам, за остале се бринем.

7. брале
    Ја сам научио да кулирам, за остале се бринем.

kuliraš me? :((

8. Буди задовољна што уопште разговарам са тобом.

9. aahhahahahahhahahaahahahahhahahaahahaha! :D

10. vidim ja da ce od silnih amerika biti nadnicenje u curgu za 800 dindzi.zalivanje babure,od 04-11h,jul.

11. e imao sam i ja ponudu za cape cod masačusets posao fazon baser, server, ne znam da li još nude poslove

12. brate, nemoj se zajebavati
    poslovi basera i servera su najplaćeniji

13. Nova verzija worda, koju su mi apdejtovali automatski, mi se upravo ugasila u sred kucanja ono "word has stopped responding", i onda kad sam pokrenuo, ono sto je auto sejvovano kao (sto sam sam zapamtio), je otprilike bilo pre jedno sat vremena.

Ode pisanje u bunar, ko da ga nije ni bilo.

Neverovatno mi je da u dobu u kom smo sad, ne radi autosejv na svakih par sekundi. Nije to neka nauka... Na jebenom mekintosu, onaj njihov word, ne mora ni da stiskas sejv, to udaras samo kao tvoj checkpoint. Sve sto kucas se pamti.

Word je govno.

14. Jesu ga apdejtovali jebali su mu kevu.

15. dobro, sad kucam, manje od sat vremena je, 15ak min posla ali opet me iznerviralo

16. Мене ујеба Екцел синоћ. 2 чуке бачено у ветар. Јел то твоје вного Њорд 2007?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.