Moram nekom da se izjadam :((

1. Јеси ли ти крштен с кључалу воду?

2. jel si ti jeban u mozak?

3. Brate, meni 2007 nikada nije prso. Ili jako jakp retko. A jebem ga Cepte, u Wordu makar možeš da podesiš na koliko će da ti radi autosave. Tebi je setovano na sqt, pola sata. Ja mislim da sam ja podesio na 2 minuta. Čeprkaj po setovanjima, šta da ti kažem. I koji si se zaleteo na 2013. ja kapiram da ću ga instalirati jedno za dve godine kad budu otklonili bagove. Kažem, 2007 je za svačije potrebe odličan, a sa druge strane za obično kucanje ti je možda i bolje da ideš na gdocs.

4. celt, нисам, а ево и зашто:

I koji si se zaleteo na 2013. ja kapiram da ću ga instalirati jedno za dve godine kad budu otklonili bagove.

Зато сам те и питао јеси ли крштен с кључалу воду. А оно те пошкропили багови.

5. Nije Celt kriv što ima 2013, kontam da mu je firma instalirala. Plaćena licenca i to.

Evo šta kaže majkrosoft za auto save

http://office.microsoft.com/en-001/word-help/help-protect-your-files-in-case-of-a-crash-HP010354296.aspx

Help protect your files in case of a crash

Crashes happen. The power goes out. And sometimes, people accidentally close a file without saving. To avoid losing all your work when stuff like that happens, make sure AutoRecover and AutoSave are turned on.

Click File > Options > Save.
    Make sure the Save AutoRecover information every x minutes box is selected.
    In Word, Excel, and PowerPoint, make sure the Keep the last autosaved version if I close without saving box is selected.

6. da vam citiram, jebo vas sto pisete a ne citate:

Nova verzija worda, koju su mi apdejtovali automatski...

ne vodim ja racuna o tim setovanjima i kurcima, imamo kao IT sluzbu gde ti automatski dolazi setovan program. jebacu im mater sutra.

7. radijacijo, zaboravili ti da napisu da pored sto ti zaseres ili nestane struja, oce i sam od sebe da se ugasi i da ti ne zapamti :)

8. A ne možeš ni IT sektor da napadneš jebi ga nisu momci krivi što govno krešuje.
    Nego zovi Microsoft i jebi im majku

celt
    radijacijo, zaboravili ti da napisu da pored sto ti zaseres ili nestane struja, oce i sam od sebe da se ugasi i da ti ne zapamti :)

E jebi ga sad i UPS moraš da imaš. Nego kad smo već kod UPS-a imam pravu stvar za tebe.
    http://www.kevinscrate.com/blog/wp-content/uploads/2007/07/ups.jpg

20 evra

9. Šta je to Radijacijo, rezerva za kad ti nestane struja a htio bi da pogledaš još samo jedan klip na Jutub?

10. cemu ups i eri laptopa :)

mada, ako ce da pomogne da ono govno od worda ne crkava samo od sebe, ocu.

11. Znate, nije Microsoft jedini na svetu, ima open source software-a koji radi sve to a nesto i bolje.

12. a inace radijacijo, jeste donekle kriva it sluzba. nama recimo office stize sa svim templejtima, fontovima, prezentacijama i ostalim kurcima za nasu firmu direkt ugradjenim u sam office. nekako je kastomizovan. kao i skoro ceo windows sa milion bloatvera, tako da cenim da radi jedno 3x sporije nego da je normalna verzija.

samim tim, treba da ima nekako i autosejv dobro, al nema. prebacuju nas sad na ceo office 365 i mejlove i ostale kurce, pa sve sjebano.

sutra ujutru cu se mlatim sa tim. 2x mi se ugasio, doduse drugi put sa manjim posledicama.

13. pa, ako cemo realno ne radi bolje bas to. mislim, ako oces wysiwyg editor, onda je vord daleko bolji i od libre-a i svega slicnog. postoji i open source kojim ces da dobijes bolji rezultat, ali druge su to price i drugi principi

14. Znate, nije Microsoft jedini na svetu, ima open source software-a koji radi sve to a nesto i bolje.

ti kanda nikad nisi radila u nekoj firmi u kojoj postoji IT sluzba? :)

za sad, za sve ovo vreme, jedino sam u guglu video da su to napravili kako treba da bude. sve moz da kacis na mrezu, i linux i win i mac, sta ti volja. na svakom spratu imaju po par it lika koji se stvarno i razumeju u racunare, kazes sta oces, i dobijes to za sat vremena (tipa, ocu win laptop sa instaliranim tim i tim) i oni ti daju. tj, ti kazes sta oces, pa to dobijes.

na svim ostalim mestima dobijes ono sto neko drugi misli da ti treba. iako se bolje razumes od njega sta ti treba

15. Realno, nije taj ofis nesto epohalno napredovao za 10 godina, ali mora da se gura novo, da se trosi itd. Ja rabim 2010 i sljaka sasvim ok, 13 nisam probao, baksuzno to. :)

Ono sto me posebno zivcira je forsiranje windows osmice od strane proizvodjaca laptopova. Uzmes da stavis sedmicu, prc. Nema drajver, fali ovo, fali ono. Uz malo srece proradi drajver za 8icu, ali i to je lutrija. Mamu im onu hapeovsku i fudjicanu

16. Ne mogu da promenim šifru jer me jebeni administrator kulira a moderatori ne mogu ništa. Tako da ako postoje persone, a mislim da postoje, koje imaju moju šifru mogu slobodno da prave haos na mom profilu. Eto tako. Molim kajzena sveuzvišenog i preuzvišenog nenadmašivog i sveznajućeg da se smiluje na moje suze koje padaju na gore i već jednom odgovori na hiljaditu poruku koju mu šaljem. Nisam neki autor pa znam da nije šteta ako odem sa sajta, svesna sam toga, pa i ne mogu da pretim svojim odlaskom i znam da ga boli dupe za moje dupe i moj mejl i moju šifru, ali nada poslednja umire. Amin.

17. Mene je odma stigao mejl sa linkom za izmjenu šifre, nego pogledaj ti jesi li tačno unijela imejl adresu i da ti nije u spam folder.

18. Zamislite s kim ja delim vazduh, kad mi drug kaze da ova ''nije nesto''.
    http://galeri.uludagsozluk.com/15/ashlynn-brooke_49399_m.jpg

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.