Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kaze cura meni:
-Koji operativni sistem imate? -Windows 8.
- Mislite 7? - Mislim 8. - Nemoguce.
- Hajmo polako, klinknite na start pa desnim na Computer, pa properties...
- Hajd da ti udovoljim, kliknula. - I sta pise pod Windows edition?
- Windows 8 pro.
- Uh.
Hahaha jebem ti sunce koje lobanje rade tamo...
hahahahahahahaha
plač.
ala ste mi spopali temu!
vidro, boli me tiba :(
umrijećeš
jel menzis?
ozbiljnija je situacija, upotrijebio je riječ "tiba"
boli me i pika
Смрдим много.
i ja isto,brate...al bas sam objasnio
Direktor mi je prosuo pivo po tastaturi sinoc.
I pored mog jutrosnjeg truda da je ocistim, nastavila je cudno da se ponasa (da u sred kucanja istripuje da sam stavila nakovanj na "delete" i numericku).
Sad kucam na nekoj bezveznoj koju sam otela tehnicarima dok mi ne stigne nova. :(
I pored mog jutrosnjeg truda da je ocistim, nastavila je cudno da se ponasa (da u sred kucanja istripuje da sam stavila nakovanj na "delete" i numericku).
Sad kucam na nekoj bezveznoj koju sam otela tehnicarima dok mi ne stigne nova. :(
Ja mislila Direktor sa Vukajlije, hahahahaha, desilo se meni na leto, pa mi je Rade objašnjavao šta da radim, na kraju sam zaključila da je najbolje da kupim novu. :)
Шта сте радили на столу кад је просо пиво?
Meni se ovde otvorila scena i dalje nisam ni čitao...
trebalo je da je ubaciš u rižu :D
bruce, ti perverzni dječače :D
Ma ja sam popila jednu casu i otisla kuci a oni su ostali u mojoj kancelariji, otimali se oko cipsa i prosuli mi pivo po stolu.
Ima da zabranim zadrzavanje oko mog stola.
nemojte odma da konsutruisete.mozda je rec o jako nespretnom direktoru koji uvece prosipa pivo po tastaturama,pisa u u saksiju,prdi u liftu...
Riza funkcionise kad je voda u pitanju, pivo se ulepi. :(
Јесте да.
ona raspala veš-mašina što sam se jadala na nju.... crkla je.
sad imam pedes kila veša na ruke da perem :'(