Moram nekom da se izjadam :((

1. Ahhahahhahahha! Izvini, ali zamišljam sad tu scenu kako riknjava mašina i ti pizdiš i rasturaš sve okolo. :D

2. izudarala sam je ko konj.
    ne znam šta da radim, bem ti život

3. e znam šta da radim, bem ti život

Pa radi ono što i inače radiš - kukaj.

4. Ahahahahahaha! Izvini, hahahahahahahaha! Izvini, pahahahahahahahha! A još i ne moš' kući da odeš od snega, ahahahahha, jao, izvini stvarno.

Ne možeš da odeš kod nekog ko ima mašinu?

5. то, неше
    увек је лакше удавити некога другог него поправити ствар

6. сморка почела да кува неке дроге види се

7. da, popraviti "obodin" mašinu.
    ti ne bi znao šnalu popravit, a tu nešto sereš. a nešto sumnjam da bi nam gazdarica platila popravku, tako da.. woohoo.

8. Vidro, ja imam neku prastaru mašinu Gorenje, cimerka nije uspela da nađe uputstvo na netu, ne znamo ni koji je broj, ništa, tako da je ona obojila jedno 2, 3 ture veša dok nije provalila kako treba... A što gazdarica neće da plati popravku?

9. ma i nije njena mašina, ostavili je neki stari stanari + znam ovako ženu i glupo mi da tražim. baš sranje. a prije 10ak dana nam je platila 2500 popravku brave, pa mi previše da je opet cimam. a cijeli dan perem veš na ruke, umrijeću

10. Jbg... Ne znam, operi danas nešto, nešto neki drugi dan, nemoj sve odjednom... Ili si ipak od onih koji kad zapnu da rade, rade dok ne padnu s nogu :)

11. a kao u bosni nisi prala ručno na potoku?
    Daj mani se

12. убосни кад им се испрља одећа они убију другог међеда и одеру

13. ivana, ta sam. jebiga, biće ovo duga noć :D

14. Perionica vesa, jos ti i ispeglaju :)

15. :D Ja poslove rasporedim, nešto danas, nešto sutra, neće niko da umre ako usisavanje ostavim za sutra, recimo :) Ili moje ''omiljeno'' brisanje prašine :))

16. ivana, ma, ja čim vidim da ću nešto ostavit za sutra, to onda može da se odradi i prekosutra, i za 3 dana, i tako..
    ovako skinem sve s vrata za jedan dan i mirna :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.