NISAM SINZOND!!!!! Odgovorio mi je, i to u pola osam! Koliko sad treba da čekam da se javim? Ili prvo treba da otvorim da piše SEEN pa, onda da čekam? Nisam sinzoned!!!!!
:DDDDDDD
Agilni Mene sve koleginice zovu "Peđice", razumem Luksa.
U jednu ruku mi drago jer nisam sam u drugu žao jer znam da i drugi čovek prolazi krozovo. :'( Čak sam ubedjen da one ove stvari rade svojevoljno i sadistički. Posle se organizuju na nekom sedmičnom brifing okupnjanju da rezimiraju te zlobe i ona koja je najmanje povredila muškaraca mora da časti turu ili tako nešto. Zasad je ovo samo teorija.
Smorka, "seen"-uj ga, neka vidi šta je patnja. :-D
Jedno sinovanje stiiiiže! Još se nekad iznervira kad sinujem. E, pa nećeš ga majci! :D
Nego još jedna dilema... Da l' da palim kući pošto su mi se vežbe nenormalno brzo završile, ili da ga čekam još tri sata sedeći ovde za kompom, čekajući da dođe na predavanje koje imamo (i to samo jedan čas) zajedno? Pored mene je trenutno neki crnac, ako to išta znači. trolololo
Hvala Peđice, Liksić, Kucili, ma divni ste. buuuuahahahahahaha
Лакше ми да ме отера упичку материну него да ми каже да сам мица или диван и шта већ.
Nači dva lika su mi se stvarno sviđala u životu i dva puta sam nekako skupila hrabrost, i to da pitam baš ta dva lika (sa tim da su me za prvog čak i naši prijatelji uveravali da mu se ja definitivno sviđam), i oba puta sam dobila korpu. A druga korpa je bila bez ikakvog objašnjenja. Znači dala sam liku broj na neku nonšalantnu foru jer smo se ionako stalno čuli, i nikad mi se više javio nije. Apsolutno nigde. Ja to i dalje ne kontam. Pa ti posle budi hrabar u životu.
@Сморка, Лукс, жао ми је, али мислим да нећете знате већ шта... :'(
JEPSE ENJEMI! Ne, u stvari baš nemoj! buahahahahahahaha
Kako neš jebati nisi svestan. Možda te pobratimi eventualno :)
Zabrini se samo ako je nisi gledao kao seksualni objekat :)
Ja dobio kompliment jednom da sam "lepuškast"
Imao sam osjećaj da me onaj ogromni crv iz Dune-a proguta
Ili da me mazi ovaj kurac sa mog glavatara po podbratku.
Taj neki bijedni hrapavi osjećaj
Је л ти рекла и "диван си!"? :)
Ček, ček, a zašto ti je to rekla? Daj neki uvod.
Bol na duši ni danas ne jenjava lolo
Mene sve koleginice zovu "Peđice", razumem Luksa.
Moje saučešće Luksć i Agice. Buahahaha!
NISAM SINZOND!!!!! Odgovorio mi je, i to u pola osam! Koliko sad treba da čekam da se javim? Ili prvo treba da otvorim da piše SEEN pa, onda da čekam? Nisam sinzoned!!!!!
:DDDDDDD
To neka moda po kancelarijama u poslednjih godinu dana, da svi svima tepaju. Ospice dobijam od "Natašice dušo".
U jednu ruku mi drago jer nisam sam u drugu žao jer znam da i drugi čovek prolazi krozovo. :'( Čak sam ubedjen da one ove stvari rade svojevoljno i sadistički. Posle se organizuju na nekom sedmičnom brifing okupnjanju da rezimiraju te zlobe i ona koja je najmanje povredila muškaraca mora da časti turu ili tako nešto. Zasad je ovo samo teorija.
Dražesna.
Vama je i dobro, kolegice iz ofisa me zovu "rođo" jer se prezivam isto kao matica njihovog kreštavog društva.
@Сморка, Лукс, жао ми је, али мислим да нећете знате већ шта... :'(
Лакше ми да ме отера упичку материну него да ми каже да сам мица или диван и шта већ.
Kako jebac potajno pati sto mu to nijedna nije rekla. Kiselo je grozdje!
Naravno da nije.
Патим јер ми јесу говориле :(((((
Мене једна једном назвала "мицом". Јуче јој давали 40 дана.
Jedno sinovanje stiiiiže! Još se nekad iznervira kad sinujem. E, pa nećeš ga majci! :D
Nego još jedna dilema... Da l' da palim kući pošto su mi se vežbe nenormalno brzo završile, ili da ga čekam još tri sata sedeći ovde za kompom, čekajući da dođe na predavanje koje imamo (i to samo jedan čas) zajedno? Pored mene je trenutno neki crnac, ako to išta znači. trolololo
Hvala Peđice, Liksić, Kucili, ma divni ste. buuuuahahahahahaha
Nači dva lika su mi se stvarno sviđala u životu i dva puta sam nekako skupila hrabrost, i to da pitam baš ta dva lika (sa tim da su me za prvog čak i naši prijatelji uveravali da mu se ja definitivno sviđam), i oba puta sam dobila korpu. A druga korpa je bila bez ikakvog objašnjenja. Znači dala sam liku broj na neku nonšalantnu foru jer smo se ionako stalno čuli, i nikad mi se više javio nije. Apsolutno nigde. Ja to i dalje ne kontam. Pa ti posle budi hrabar u životu.
JEPSE ENJEMI! Ne, u stvari baš nemoj! buahahahahahahaha