Moram nekom da se izjadam :((

1. JEPSE ENJEMI! Ne, u stvari baš nemoj! buahahahahahahaha

Касно је за то, познато је да ја јебем незадрживо сваког дана у сваком погледу!121

2. Ja kolegama nisam nikad rekla Mico, mada imam običaj da im kažem "divan si" kad donesu kafu, doručak ili po šta sam ih već poslala.
    Mada ne znam da li im je širi osmeh kad im to kažem, ili kad ih ošinem optikom po leđima.

3. ja kad god vidim rejvenku da pise na ovoj temi pomislim DODJI DA TE JA UTESIM

4. kažem "divan si" kad donesu kafu, doručak ili po šta sam ih već poslala.

Pahahahaha, i i dalje se primaju na to da ti donose svasta?

5. Aha, zato se to zove jednoREŽIMSKO vlakno.
    Geeeky

6. E, pa nećeš više, Enemi. Da bog da od sad i kad god budeš jeb'o u stvari budeš samo vodio ljubav!
    ovo prosto mora da postoji među nekim vlaškim kletvama

Rejven je gotik mica. Razveseli se, budi hepi gotik, Rejv. :)
    http://25.media.tumblr.com/tumblr_m90xni1wPx1rtdcj7o2_250.png

7. Na to gotik sam vec navikla, ali ovo je vec drugi put da me ovde nazovu micom.
    Da li treba da se zabrinem?

8. Мене занима да ли људи овакве слике држе у штеку годинама док их не употребе на неком форуму или гуглају како је најбоље одговорити или шта већ не знам више шта причам прсо сам

9. A ja iskreno ne razumem o čemu se radi. Je l' poenta u šaljivoj igri rečima, ili nečemu trećem?

10. Мрс Рејвен, мислим да Л са Л оће нешто да ти поручи.
    Јебач, неам појма, ја их обично видим негде па се сетим кад се погоди ситуација.

11. Poručio je on to meni odavno.

12. rejven, hoces da se igramo proleca?

13. Mene sve koleginice zovu "Peđice", razumem Luksa.

Upadni jedan dan i reči "Đe ste međice? Evo Peđice!" i javi kakav je osjećaj biti Zhajk

14. Već drugi dan ne mogu da uđem na Fb, a uzrok tome sam ja.

15. Pošalji mi šifru na PVT da probam ja.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.