Moram nekom da se izjadam :((

1. ...pa dobro nije je stigao...

2. uhvatite lika,urnisite ga od batina i onda kad dodju panduri,vi recite da nije bilo svedoka

3. Daj ga ledenom krompiru, jes da to ništa tebe neće pomoć al hoće njemu.

4. popese mi se ovi Iluminati na glavu nmg da izdrzim vise

5. Po prvi put cu da napisem nesto ovde. Gledam ove moje postere , definicije, i reakcije. Majku mu, zar nista od toga nije vredno da udje u odabrane. Mislim da stvarno ima par ako nista drugo dobrih starijih postera...Sada sam kao neko dete, ali pregledao sam sve svoje stvari i zaista mi nije jasno sto ste surovi toliko :D Tu sam vise od dve godine, ubili ste mi samopouzdanje :D

6. Држи се брате!

7. malo je dve godine brale, ja sam prvu odabranu dobio tek posle 9 godina provedenih ovde

8. Po prvi put cu da napisem nesto ovde. Gledam ove moje postere , definicije, i reakcije. Majku mu, zar nista od toga nije vredno da udje u odabrane. Mislim da stvarno ima par ako nista drugo dobrih starijih postera...Sada sam kao neko dete, ali pregledao sam sve svoje stvari i zaista mi nije jasno sto ste surovi toliko :D Tu sam vise od dve godine, ubili ste mi samopouzdanje :D

.                                                

Strašno :(

9. alo Tomato, mojne da si sisa...ovaj tvoj post mu dodje kao neko kamcenje, kukanje za odabranu..to je tebra ko da kukas za picku, udeli mi malo picetine molim te, ja sam fin i dobar i nezan i super...s tim sto kukanje za picku ima rezona nekad, kad vidis da je riba sazaljiva..a za ovo...

koga bole kurac na kraju za odabrane, picke materine

10. Tomato, evo ja sam bas pre neki dan dobio drugu odabranu. Nije to vise kao nekad. Slabo se izlevelujes, slabo je citanje, pa samim tim i ocenjivanje.

11. Tomato, čak i da ti ne odaberu ništa, čak i da završiš svoju eru na sajtu, dići ćemo revoluciju protiv karburatora, a legenda o tebi će nastaviti da živi!

12. Zaista je zaslužio da mu se neka od njegovih čak sedam defki za dve godine boravka na sajtu odabere. Nema smisla, stvarno, evo, Tomato, brate, mene iskreno sramota što sad prvi put čujem za tebe.

13. Vrrrlo paradajzičan!

14. Ја сам ухватио принт овог поста за случај да једног дана постане Крајслер од њега.

15. Koliko li ste i vi sami puta pomislili ovo o čemu se usudio pisati Tomato?
    Licemeri.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.