Moram nekom da se izjadam :((

1. Evo ja sam ti sada pogledao sve postere i na 24 sam ti dao jedan plus. Koji bi ti konkretn o želeo da ti odaberu i koji je taj koji ima kvalitet za odabrane?

2. U pravu je Zero, još kao da je neko od nas imao preko sedam defki za dve godine, stvarno smo licimuri.

3. Pre postovanja je imao sedam, sad ima pet.

4. Pazi: bolje i sedam vrhunskih defki, nego serijska proizvodnja non-stop, štancaj, kupi poene, zatrpavaj sajt.
    Kvalitet je valjda na 1. mestu.

5. Mislim da sam potcenjen kao posterdzija.

6. јел сад сме да се има гиф уместо аватара?

7. ajde, eno mu, kad sam meka srca.... a jes dobar poster.

8. Tomato posteri su ti solidni. 2-3 su za odabrane. Sviđa mi se ona druga defka, ona je po meni za odabrane isto. Reakcije ti vala i nijesu nešto.
    Oćeš da ti pošaljem brojeve telefona i fb profile par moderatora na pvt da možeš da ih kontaktiraš u vezi toga?

9. Podsjećaš me po stilu pisanja na ovog autora

10. јел сад сме да се има гиф уместо аватара?

Šta će ti bre to u životu?

11. Brate nikad nećeš biti kul kao Pazl, pa sve da imaš cijeli Rambo III u gif formatu na glavataru

12. Чукам пазле дечко!

13. Brate nikad nećeš biti kul kao Pazl, pa sve da imaš cijeli Rambo III u gif formatu na glavataru

Ispravka, bio si kul, dok nisi turio gif.

14. Ali ja sad nijesam pazl, ja sam sad gužvač postelja i pazl nema gif na avataru a kada ga je imao tada ga niko drugi imao nije

15. aliluja, aliluja, bismilah amin

16. ok, onda ti nisi kul, pa sve i da se sećaš sali i fani. pazl jeste (dok ne stavi gif).

17. Ti si slepac. Banujte mu ovaj kurac posto je ko bob rok jebeni.

18. Heh, priznaj da si ljubomoran jer sam ja kul a ti nijesi kul.

Poz
    dra
    v :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.