Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
купи тастатуру јебига
Onda će da ti riknjava i dalje, neće se zaustaviti samo na tome, ima da nastavi da nagriza. Kupi odmah drugu i nemoj da se nerviraš. Sad su džabe..
Znam, ali me mrzi da idem sad da kupujem drugu, preživeće još para dana. Inače mi nije problem, skoro sam se već navikao, kucam istom brzinom ko i pre, nego moram da pišem seminarski, a ne mogu.
Kupi drugu, imaš za 700 - 800 din. možda i jeftinije, a tu uzmi i sve brata udri, tačno da mu istetoviraš "Oče Naš" na leđima! Da nauči!
Mali govnar, ima on da kupi, ne pada mi na pamet da dajem pare.
Ponekad mi padne na pamet da imam ozbiljan hendikep u životu. Nije to samo na Vukajliji.
http://www.dodaj.rs/f/u/qh/49RqDfp5/untitled.jpg
VALDEMARE, RECI DA SPORTU, A NE DROGI!!!
@valdemar
Hahah, Vald
+1
PIŠAJ PO OPERISANIMA OD SPORTA HAHAHAHAHHAA
Eto još jedne sportske discipline :(
Pa rekao sam ne drogi, ali šta da radim sa sportom :( Ne dopada mi se gledanje sporta i priča o tome. Kada društvo počne priču o fudbalu i kladionici, ja umirem od nelagodnosti, jer ne znam šta bih rekao. Na dosta kvizova nisam prošao do finala samo zato što nisam znao sportska pitanja. Teško je. Ni devojkama ne smeme da kažem da se ne razumemem u sport...
Doduše operisan sam samo od gledanja sporta na TV-u.
a jebiga valdi, shvati da ne moze sve u zivotu da bude potaman samo tebi..
to je jako nezrelo i razmazeno
A jebi ga, u pravu si. Zato se i žalim:
Ništa drugo :(
Отвори неку философску тему па нек иде живот!
П.С. И мени иду спорцке теме на курац, ал шта ћемо кад смо остали само ми смарачи на сајту.
Jeste, kolji se ti sa Granjkom i Valsinarbom... Neka, nešto ću drugo.
ovaj sajt je golo govno
ko uopste vise ovde i dolazi kad je govno
Seratori jer volu svoje govno.
Hvala.
раскинули жаре и гоци :(((((((((