Moram nekom da se izjadam :((

1. :'( Tužna vremena došla, štaš, mora se nekako gurati dalje. Ide ćivot. Ali da je lako, uh, nije.

2. luks, baš ti je lijepa slika

3. ahahhahaahah vidi Bosanca što ljubi ruke vidri
    zato Bač mrzi Bosance hahahah

4. luks, baš ti je lijepa slika

Mas' rula ;-)

5. šta je to naranĐasto?

6. Ко каже да мрзим Босанце?

Што бих их мрзео?

7. muvaju vidru na slici

8. muvaju vidru na slici

брате, она је лево

јеси ти ћорав

9. e jbg, nisam znao da je lezbača, pa pogrešno skontah sliku

10. upravo sam saznao da sam devojku inficirao herpesom :D

(za one koji ne znaju, virus se posle infekcije nastani u izvesnim neuronima u glavi i bleji tu CEO ŽIVOT, i naravno pojavi se kad mu se ćefne)

lolo

FOKUS JEBE

11. чиме се будала поноси, паметан се стиди...

12. tema se zove "moram nekome da se izjadam", zar ne?

13. Juce sam saznala kako mirisu komarci...
    Mirisu na kupine. :/

14. (za one koji ne znaju, virus se posle infekcije nastani u izvesnim neuronima u glavi i bleji tu CEO ŽIVOT, i naravno pojavi se kad mu se ćefne)

bravo ostavio si neizbrisiv trag

15. jebote ladno ćete se mala setiti svaki put kad joj izađe herpes

16. dao sam brusu minus i ne osjecam se dobro zbog toga.

dao sam jos neke minuse nekima. zasto, cemu to.

EDIT BRUCE: boli te uvo, ja nisam ni primetio :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.