U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://photos.travellerspoint.com/426759/large_DSC09902.jpg
I tako.
Meni to niakd nije jasno kako se ljudi nakon nekog vremena poznavanja zaljube. Ono fazon znate se godinama i kao odjednom.
Ja se zacopam odma ili se ne zacopam nikad. To sto ste se vi sad skapirali govori da patite od nejebice i da je ona verovatno u teranju.
meni je to preljepo.
nema iznenađenja, poznaješ osobu, gotiva
uglavnom, skočko, nek tie sa srećom :D
ја кад се заљубим заљубијо сам се. а иначе се слабо заљубим екеке
I ja se zaljubio k'o tetreb u djevojku s kojom se druzim skoro tri godine, samo sto ona mene gleda kao druga. :(
Млато јел си јој рекао да си се заљубијо или урадио нешто по том питању? Или она не зна и даље?
Овако прва ствар. Газимудо, знам да је тешко определити се за једну ако су обе оно што ти прија. Друга ствар, ако већ сматраш да треба да се определиш можеш пустити осећања да ти то одреде што може бити добро ал ја мислим да треба рационално размислити и определити се за ону која ти изгледа као прихватљивија варијанта илити могућа да од тога нешто испадне. Ал ја ипак мислим да би ти лагано одлучио за ову из Куле да те не вуче онај клиначки трип "МИЛФАРА ЛУДИЛО ОПАЛА"
Sere Fejs, deri obe dok ne saznaju jedna za drugu
Дука стварно ниси романтик лоло
Чек није мого да ти се дигне? Ако ти се то десило онда си у срању не будеш ли мого то да контролишеш.
Јао кадби се ја заљубијо а где би ми крај бијо. а овако муку мучим а коме да испричам немам. :(
Гази, не верујем баш да се може бити заправо заљубљен у две особе на исти начин... контам да те ка једној вуче мозак и онај баш ће ми до јаја бити с њом фазон, а ка другој право осећање заљубљености, и да треба да провалиш која је која.
Серем наравно, ал ово је неки мој трип
Daj slike, pa ću da ti kažem s kojom da budeš. To tie jedini izlaz.
A za taj haos u glavi mogu da ti pomognem jednom pesmicom
Muzika svira, sve se ruši
haos u glavi, haos u duši
i sve me opet vuče ka tebi
a ti se igraš zašto i ne bi
a jaaaa, ko na pustom ostrvu
Па брате како си написао, био сам убеђен у то да си заказао ерективно лоло
možda i jeste, al ne sme da prizna, ja kad sam zakazao nikome nisam priznao
ја сам свима испричао лололо
kurac, ti si ljep, dobićeš drugu šansu kod žena
дај слике ћерки те милфаре онда.
Јебите се баш, не знате како је мени. Ја сам заљубљен, а она ме игнорише. Зна, а прави се луда. То иде дотле да ће вероватно овде да напише нешто о хемији, као да овај мој пост и не постоји.
Smuvaš ćerku, Mudo smuva milfaru i Mudo ti bude tast