Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ako ti nešto znači, čim ona tebe ostavlja na konju si :D. Konačno i za vjek i vekova se ostavlja odma, bez vucaranja, nemas brige
traze mi kurac na cetu
daj kurcaa
koje si godište gazi?
Opa tako treba Gazomundo. TAKO TREBA
zezaj se sobema lol, kad rešiš da se ženiš, a ti onda izaberi.
neku treću, manje korišćenju ajoj!
Јел си беше осамдесет девето? А?
Субе ево мали хинт да можеш лепо да га замислиш: "Има пирсинг на обрви" клололол
pa pitam te iz logičnih razloga :D
čuj brine se dal će da ispadne džukela prema bilo kojoj od njih dve, KARAJ OBE I NAĐI TREĆU
poenta priče: ako se plašiš da će nekad da ti se vrati što si sad jajara prema devojci koja nije to zaslužila, znaj da neće da ti se vrati, svako od nas kad tad naleti na neku kučketinu, evo ja čak i više puta lololo
za dve-tri godine će te boleti kurac i neće te gristi savet uopšte. mlad si, zajebavaj se, boli te kurac. ima vremena za sve
Ljoljj
lolo usro te miki ahahaha
Nađem lijepe patike na akciji i sve, kad ono prc - male mi 46, valjda taj Lakostin kalup manji, moro bi 47, ali nema. :(
Jebiga, kad se rodih nogat i kurat :(
to si rekao da se zna da imas para za lakostu ?? ????? ?? ? ?
COUNTE JEBALI TE ALIGATORI NA CELU SA AGILNIM
Jesi ih pitao da pozovu sve svoje radnje da ti kazu da li ima negde?
Ne, upravo nemam i ne bih nikad dao tipa sto jura za lakostu (niti za bilo koje druge patike). Nego ima akcija u ofis šuzu, ispod 4000 neke bele, pa sam njih snimio.
Patišpanjišem često, ali ne ovako :D
Gazimudo, na sajtu stoji da ima samo 46 i nema veći broj, proverili su plus.
Kad sam već počo, da se izjadam do kraja kakve me sve muke muče u poslednje vreme. Kao što rekoh, pre mesec i po me šutnula devojka, no sve se nadam doći će joj iz dupeta u glavu. Dekintiran sam skroz, sve sam pare popio. Neki rodjak koga nisam ni znao je muzičar u kafani i rastrubio celom kraju kako se napijam dok ne padnem, šenlučim i sve pare muzici dajem, ne smem kroz ulicu da prodjem. Pisali mi kaznu za svetla, čuknuo sam kola, onda mi pre neki dan pisali za vožnju pijan. Preti mi 10-15 000 kazne i oduzimanje dozvole koju sam pre 5 dana i dobio. Opet da ponovim, dekintiran sam skroz. Daj bože samo da razred prodjem, a iz sociologije idem na razredni ispit. Pare za fakultet nemam, a i da imam, niti šta spremam, niti nameravam. Izdali me drugovi, prijatelji, i ostali mlatikurci. Slabo sa kim govorim i planiram da se odselim negde i pičku materinu.
Plus počeh i da pušim.
Moraš da ostaviš cigare, to je zlo.
a jes, i sa drogama počeh