Moram nekom da se izjadam :((

1. haha krpo, dođi da čuješ, naslov današnje teme je 'naučni zakon'
    svideće ti se

2. lele, kakva će to kenjaža da bude
    (inače to mi je bio omiljeni predmet u srednjoj, ali nasta je bio ok)

3. Oc, jel imaš mentora ili sam izlaziš pred odelenje?

4. pa sam, naravno. mentor bi me zaustavio odmah kad bi čuo da im pričam da su naučni zakoni proizvoljne konstrukcije očajnog čoveka za kojeg postoje samo jezik i taština!

5. pa boli te onda, mož da radiš šta hoćeš i da pričaš. Sretno, samo ponavljam, jadna deca...:D
    EDIT: ne zaboravi da nasnimaš na andojidu podsetnik ako negde zapne dok objašnjavaš kako je nauka bzvz

6. lolo o njutnu pričam, a za kraj malo i o zakonima u društvenim i duhovnim naukama, tu će biti možda malo sranja po prirodnim, al umereno.

al to nije poenta, usro sam se malo

7. Nek je sa srećom.
    Jebeno je u gimdži raditi, radio ja. Čuvaj se, angele, valjda fasuješ ok odeljenja.

8. Moraš s vrata da im pretiš da ćeš da ih poobaraš. I čim vidiš nekoga da se smejulji, odma viči TI, MLADIĆU, TVOJE IME, KAKO IME? i upišeš u svesku šatro. U suprotnom će da te drkaju cele godine xexe
    Posle nedelju dana olabaviš i nemaš brige do kraja, znam šta pričam, radio sam i ja u fornetiju.

9. Već 2 meseca ne dižem glavu od posla, derem i vikendima, sinoć, tj. jutros do 2 ostao, sasrao sam se od obima posla koji imam, ali sasrao. Živim na kofeinu. Socijalni ćivot generalno prazan skup k'o mozak Nives Celzijus, a podočnjaci mini replike dojki prethodno pomenute. :'( I još bar 2 meseca ovako. Jeeee, lep je život, eno vani sunce a bome i ptice umilno cvrkuću nabijem ih nakurac.

10. eno vani sunce a bome i ptice umilno cvrkuću nabijem ih nakurac.

Kako znaš kad nemaš prozor u kancelariji?

11. Boli te kurac Luka ješćeš mesa na kraju meseca.

12. Natnate, pa imam samo staklo, nije prozor u bukvalnom smislu te reči, ne mogu da ga otvorim. Samo staklo. Probao da otvorim u nameri zakoračim za sedmog sprata, ali neće :(.

13. Drži se, Luks, kapiram da jebeno jeste, ali kusaćeš plodove rada posle, zatvorićeš i ti nekoga tako jednom, ali budi human tada, stavi neki veliki LCD mesto prozora, pa menjaj makar bekgraund na Window(s)-u.

14. Svira klincu, bajagi priča kako mu nedostaje život van prostorije, a šesetprvi na Vukajliji. To kao kad bi ja rekao da mi fali topao ljudski dodir...

15. Oš da te dodirnem? Evo sacam prao sudove vruće ruke još.

16. Eto, bruce, kukao si danaske da si ostao uskraćen... Pazi šta poželiš, hehe

17. E, moj Bruse, džabe mi i ova kruna u sajber ćivotu, kad sam realno ubogi kmet, viš ti ironije lolo Odoh da plaćam danak kapitalizmu. Štaš, roze fasada na kuću se neće sama baciti. :pušta Esada Plavog i vraća se obimnome poslu:

18. Ne zajebavaj Rade, to je bio sarkazam - šta bi ja s toplim dodirom kad imam stoiljada pluhseva na Vuki :)

19. Eeeeeeee. A ja se ponado...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.