Moram nekom da se izjadam :((

1. Ahahahahhahhahahah,aaaaajde? Jebo te ollanice,taj covek ce poceti tikove od tebe da dobija. :-D

2. a ovo je tek 2. cas(tj 4. posto imamo dvocase) znaci tek pocetak
    jos jedno 10 casova i lagano napusta autoskolu ko onaj brusov u najmanju ruku hahah

3. ako ga ne strefi srcka pre toga

4. NOVA OZNAKA NA JEDNOM OD VOZILA AUTO ČKOLE
    Ohttp://i.imgur.com/40StpSw.png ANIK

5. Aaaaaaaahahahaha. :-D

6. to moze jedino da pise na spomeniku autoskole,a taj znak bi bio nesto kao pominjanje nacista u onim spomenicima partizanima iz 2. s.r. lolo

7. E, a mejkemi, dao bih sigurno 150 dinara da mogu da vidim kako izgleda taj čas vožnje, lolo

8. preporucljivo je posmatranje samo sa prozora ili balkona lolo

9. Volim svog kaktusa Esada, ali izgleda kao kurac. Zbog toga mi je nekad neugodno da bude na prozoru, kao na primjer sada.

10. I njemu je sigurno neugodno kad nekog ubode,ali šta ćeš to mu je u krvi,tj. u bodljama.

11. Volim svog kaktusa Esada, ali izgleda kao kurac.

сунце ти јебем извриштах

12. jebeni kurcoliki kaktus esad

13. za koji sat držim svoj prvi čas iz logike u školi. mislim da sam se malo usro

14. ti predaješ logiku?!!! Vreme je za emigriranje iz ove zemlje.

15. Đaci će se prvo smejati (ne tebi, predmetu), pa će misliti koja je ovo glupost, pa popasti kečeve, jer ne mogu da ukapiraju ni tu "glupost", pa naučiti i misliti da je do jaja predmet!

16. pa smotani zavodnik je bolje demonstrirao zavođenje nego ovaj oc joil (čiji već dupli,nemam pojma) logiku! Potpisujem da ja sam rasan rezonuje bolje.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.