Moram nekom da se izjadam :((

1. Ахахаха Џорди јел те боли кад прдиш анђеле ?

2. Jebo ja mater koliko sam smotan, kae mi ćaća ajd u šupu donesi mi žagu, i ja kako sam uzimo žagu posječem se na istu...

3. Ахахаха Џорди јел те боли кад
    прдиш анђеле ?

лололол не, немам у пределу аналног отвора. Хвала вам што се бринете за дете са богињама

4. За браћу рударе из Манисе.
    https://www.youtube.com/watch?v=At5y_JQ9OGg

5. Upravo sam pojela buđavu Bonžitu.

6. ahahahhaha, ja sam upravo ispeko picu u rerni

A BOLI ME KURAC, I POJEO CELU JEBE MI SE DANAS JE MOJ DAN

7. i da, krempita me sad čeka u frizu... mmmm .... posle da se nabokam koka kole i cigarete... dećeš bolji kišni dan

8. A meni se jelo nešto slatko i pogledam, imam Snikers, bonžitu i čokoladu, a kao uskoro će ručak, pa da ne pokvarim skroz, kao bonžita je najmanje slatka i onako je pojedem u tri zalogaja..sad ne mogu da verujem kakav je to buđav ukus. Moraću da pojedem jednu feferonu da me prođe.

9. lololo, malo kole cevtoka ako uopšte držiš to đubre u domu

10. Imam neku izlapelu koktu

11. Natnat, jel tebe zatrpalo neđe? Svoj ti je hrani rok istekao.

12. Natnat, jel tebe zatrpalo neđe? Svoj ti je hrani rok istekao.

Pa skoro da je tako, na odmoru sam, a ne izlazi mi se po ovom prelepom vremenu

13. Još ćemo moći i da pecamo s prozora

14. vi bar možete da se okupate, kod nas voda opet zabranjena za piće i ličnu higijenu...

15. Još ćemo moći i da pecamo s prozora

leseve

16. vi bar možete da se okupate, kod nas voda opet zabranjena za piće i ličnu higijenu...

Stani, mislila sam da je ''samo'' zabranjena za piće.

17. nije poželjno da se koristi za zube, oči i ako imaš osetljivu kožu ili neku ogrebotinu

18. ahahaahhahahahahaha BiH win :D

odoh da se okupam 3:)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.