Moram nekom da se izjadam :((

1. Nisam video post na prethodnoj strani, jbg.

2. Dilan mi stalno šalje kurčeve u porukama i ja moram da brišem, a kad uđem da obrišem slika se uveća i onda to bude kurac skoro preko cijelog ekrana jer šalje slike izuzetno dobrog kvaliteta.

3. Hahahah, QRACVGA rezolucija

4. Dilan mi stalno šalje kurčeve izuzetno dobrog kvaliteta.

mrzelo me sve da čitam...

5. Dilan mi stalno šalje kurčeve u porukama i ja moram da brišem, a kad uđem da obrišem slika se uveća i onda to bude kurac skoro preko cijelog ekrana jer šalje slike izuzetno dobrog kvaliteta.

Ovako nešto?
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201210/30377/190337-1.gif

6. Dilan mi stalno šalje kurčeve u porukama i ja moram da brišem, a kad uđem da obrišem slika se uveća i onda to bude kurac skoro preko cijelog ekrana jer šalje slike izuzetno dobrog kvaliteta.

a ti oces slike malog kvaliteta?

7. Pa jebem mu mater, opet one zolje počeše da dolaze, kako se čuju, uši mi probiše. Komšijina kuća je neomalterisana sa naše strane, i ima neku rupu tamo, sve se zolje sakupile, da li će da prave košnicu ili šta, koliko ih ima, to je tačno preko puta prozora od mog špajiza, i na prozor se već hvataju, sreća što imam mrežu, pa jebem mu mater, koliko ih je! I opet tata nije tu kao onaj put, ne znam šta ću, ne smem u baštu otići. KOLIKO IH JE!

8. sinoć sam se napila k'o gusca pred cijelom famelijom
    e sad me više ničeg sramota nije, nekide život

9. Pa jebem mu mater, opet one zolje počeše da dolaze, kako se čuju, uši mi probiše. Komšijina kuća je neomalterisana sa naše strane, i ima neku rupu tamo, sve se zolje sakupile, da li će da prave košnicu ili šta, koliko ih ima, to je tačno preko puta prozora od mog špajiza, i na prozor se već hvataju, sreća što imam mrežu, pa jebem mu mater, koliko ih je! I opet tata nije tu kao onaj put, ne znam šta ću, ne smem u baštu otići. KOLIKO IH JE!

pustis im krajisku muziku,pobece u pizdu materinu.od zivih bica to mogu samo da svare jedinke iz krajine.

10. Dilan mi stalno šalje kurčeve u porukama i ja moram da brišem, a kad uđem da obrišem slika se uveća i onda to bude kurac skoro preko cijelog ekrana jer šalje slike izuzetno dobrog kvaliteta.

Znam da voliš kvalitet hehe

11. od zivih bica to mogu samo da svare jedinke iz krajine.

Jašta

12. pustis im krajisku muziku,pobece u pizdu materinu.od zivih bica to mogu samo da svare jedinke iz krajine.

Voljna sam sve da pokušam, samo da uzmem radio. :)

Gospode! Danas kad sam otišla u špajiz, to zujanje je bilo toliko nesnosno, kada sam izašla u baštu.... Ono skrooooz obleću na toj granici među našim kućama, kako je to jezivo, ne može se prići tom prolazu. Kako bre komšiji ne smeta, tu je njegov prozor od kuhinje, jebem mu mater neomalterisanu! Zovemo, niko se ne javlja, moraće tata čim se vrati da se razračunava. Koliko ih je, kao u onim horor filmovima, bar duplo više nego juče. Plašim se, majke mi. Sreća pa imamo mreže na svim prozorima koji su okrenuti ka tom prolazu. Joooj bože, užas, UŽAS!

13. Navuko neku kijavicu prošlog vikenda pa mi nos još uvek ne radi u fulu. Elem, uzmem ja jutros da pravim sutlijaš i zahvaljujući polublokiranim sinusima tek na pola skontam da ga pravim s blago prokislim kozijm mlekom što je bilo za bacanje.

Bilo mi žao da surduknem u kantu pa sam na kraju pojeo. Recimo da je u pitanju recept koji ne mogu da preporučim, ne ide ama baš nikako, slično kao onda kad sam napravio nes s kozjim mlekom samo još gore.

14. Bilo mi žao da surduknem u kantu pa sam na kraju pojeo.

Kod nas u Vojvodini to kažu pomijara.

15. Taj sam, srećom imam i želudac za tu zanimaciju.

A čudno svega mi, kozje kiselo mleko ide do jaja onako po grčki, s medom, orasima i koječim.

16. Crkle mi dizne na traktoru :(

17. ferdzo, 33
    Toe moj :( <3

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.