Moram nekom da se izjadam :((

1. posle poplave smo primili u dom neke starce iz obrenovca, na slobodne krevete, da ne idu po prihvatnim centrima.
    radim neke ludačke smene po 16 sati, zapinjem po ravnom.
    ti starci su živeli sami u svojim kućama po obrenovcu i jezivo je u kakvom su zdravstvenom stanju. zapušteni i bolesni godinama, od penzije nisu mogli da kupuju lekove, dementni, sa karcinomima...ni pre poplave nije imao ko da ih gleda... da plačeš samo...

2. Danas je 22 godine kako sam na svom hlebu.

3. Nije li to za hvaljenje, pre no za jadanje?

4. U danasnje vreme, sam biti na hlebu je veoma zajebaTo, nrm da je za jadanje.

5. leba mu je sa sedam kora?

6. Pa ima valjda nešto i uz leba, majku mu? :D

7. zavisi šta je uzrok

8. E pa jbg, ja sam reagovao na osnovnu rečenicu, ako je uzrok tužan, onda jeste za jadanje. Nisam Vanga, praštaj

9. Ne zameram, daleko bilo, taman da malo bustujem raspoloženje :)

10. patim od manične depresije

11. Osetio sam potrebu da lajkujem FB stranicu Tarzanije. I dalje ne čitam sajt, ali FB stranica...

12. Bruke a de mi malo pojasni tarzaniju, znam da je neki sa vuke tamo otisao i otvorio svoj sajt kako vec. Pojasni mi hejt taj

13. A nije hejt daleko bilo, otišli su ljudi koji cene humor jednako kao i mi, čak su i ovde istaknuti autori, jednostavno imaju potrebu za drugačijim vidom ispoljavanja koji ovde ne ide - meni ta vrsta humora ne odgovara pa je i ne pratim, ali im je FB strana "nešto između" što mi paše jako.

Inače je interna zajebancija u pitanju, to su sve OK likovi :)

14. Znaš kako, to ti je otprilike raziika između one obične sijalice i reflektorke.

15. Zapalila sam cigaretu posle dve godine, sve je otišlo sada u pepeo, prah i dim. :(((

16. ne nerviraj se, zapali koju

17. Nemam više, to mi je bila poslednja od pre dve godine!!!

18. znači sad je kriza što nema više, a ne što si zapalila

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.